Πάμε να βρούμε τα μουσικά ταλέντα του χωριού μας!

Η Βιβλιοθήκη Βρίσας προγραμματίζει για το καλοκαίρι.

Η Βιβλιοθήκη του χωριού μας προγραμματίζει μια μουσική βραδιά για το καλοκαίρι με νέα παιδιά. Και όταν λέμε νέα παδιά εννοούμε ηλικίας κάτω των 25 ετών (χωρίς αυτό να είναι και το απόλυτο κριτήριο για τη συμμετοχή). Σ’ αυτή τη μουσική βραδιά θα παίξουν στην αρχή μερικά κομμάτια τα παιδιά που μαθαίνουν σαντούρι ή μπουζούκι στη Βιβλιοθήκη.

Η καινοτομία της εκδήλωσης, όπως την προγραμματίζουμε, είναι ότι καλούμε να συμμετάσχουν -σε συνεργασία με τα μεγάλα παιδιά της Βιβλιοθήκης ή και ξεχωριστά- παιδιά που μαθαίνουν μουσική έξω από τα πλαίσια της Βιβλιοθήκης και ανεξάρτητα από το όργανο που μαθαίνουν. Φυσικά θέση έχει και το τραγούδι.

Θέλουμε να δώσουμε βήμα να εκφράσουν τις μουσικές ικανότητες τους παιδιά του χωριού μας άσχετα με τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους. Να μας δώσουν την ευκαιρία να τα χαρούμε και να τα καμαρώσουμε! Να εισπράξουν το χειροκρότημά μας ως ανταμοιβή για τις προσπάθειες τους.

Για το λόγο αυτό ζητούμε να δηλώσουν συμμετοχή τα παιδιά ή οι γονείς τους (εκτός απ’ τα παιδιά της Βιβλιοθήκης) με ένα email στη διεύθυνση vivliovrisas@hotmail.gr μέχρι το τέλος του χρόνου για να υπάρξει αρκετός χρόνος για συνεννοήσεις και προετοιμασία της εκδήλωσης καθώς και τον καθορισμό των λεπτομερειών για τη συμμετοχή.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.