Από τα χωριά του Δήμου μας

Ο χρήστης Ταξιαρχης Βερρος είναι με το χρήστη Γιώργος Αλάνης.

  1. Με την αποσφράγιση των προσφορών των υποψηφίων αναδόχων, που έγινε σήμερα, είμαστε πλέον στην τελική ευθεία για την άσφαλτόστρωση των Αγροτικών οδών Ανεμώτιας – Επαρχιακή οδός Καλλονής – Παρακοίλων (Ποταμιά), Λιώτας-Λάψαρνα, Ταξιάρχης Μανταμάδου – Λαγκάδα, Ταβάρι – Χρούσος και οδών στο Λεκανοπέδιο της Καλλονής. Έργα προϋπολογισμού 5.300.000 ευρώ που έχουν χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Αντ. Τρίτσης. Εξαιρετικά σημαντικές παρεμβάσεις για τους αγρότες – κτηνοτρόφους μας αλλά και γενικά για τους κατοίκους των χωριών μας. Ταξιάρχης Βέρρος

2. Ολοκληρώνονται και παραδίδονται τμηματικά οι παιδικές χαρές που κατασκευάζονται σταδιακά στα χωριά του Δήμου Δυτικής Λέσβου. Ασφαλείς και πιστοποιημένες είναι ήδη σε χρήση οι παιδικές χαρές του Μολύβου, του Σκουτάρου, των Παρακοίλων και της Αγίας Παρασκευής, ενώ έπονται και άλλες, όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.