Για το σπίτι του Σπύρου

Από τον Χαρίλαο Κατσάνη

Με την ευκαιρία τού κλεισίματος του σπιτιού του Σπυρου με πόρτες και παράθυρα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς πού χωρίς την απρόσκοπτη βοήθεια.τους τίποτα δεν θα είχε ολοκληρωθεί .

 Αρχικά θέλω νά ευχαριστήσω τον Μαυρουδή Αντώνη , που έκανε 5 μεροκάματα δωρεάν στο χτίσιμο καί στον σοβά. Επίσης στον Μπατζακη Θεολόγο πού έκανε 1 μεροκάματο δωρεάν στο κεραμιδομα της σκεπής. Στον Παντελή (από την Αλβανία ) πού έκανε 2 μεροκάματα στο κεραμιδομα τής σκεπής. Ιδιαίτερα στον Χριστόφορο Κανελο που έκανε 4 μεροκάματα στην σκεπή , 4 μεροκάματα στο πάτωμα – ταβάνι ορόφου καί με τα περισσότερα υλικά δικά του , 1ημερα ακόμα για την  τοποθέτηση της σκάλας τού ορόφου και1 ημέρα για το ντύσιμο της σκάλας με ξύλινα σκαλιά. Ακόμα ήταν εκεί για πολλές μικροδουλειές και μερεμετια. 

Τον Στρατή Μιαούλη για την δωρεά τριών παραθύρων αλουμινίου.Τον Παντελή  (γαμβρο τού Στρατή Γερακελη ) πού έκανε δωρεά 1πορτα αλουμινίου.

 Τον Πλωμαριτης Χρηστο και τον γιό του που πήραν τα αλουμινένια παράθυρα και την πόρτα τα τροποποίησαν, μας έκαναν δώρο και δύο πόρτες και ένα παραθυράκι μπάνιου, τα τοποθέτησαν με δικά τους υλικά καί όλα αυτά εντελώς δωρεάν….!!! 

Τον Μπάμπη Λεωντη που μετέφερε τα κεραμίδια με το αυτοκίνητο του , τον Γιάννη Παπα και τον Λιναρδο Ιωάννη που μετέφεραν με τα τρακτέρ τους πολλές φορές μπάζα και σκουπίδια από την οικοδομή.Τον Πατσατζη Μπάμπη για την δωρεά των κεραμιδιών , τον Λαμπρίδη Παναγιώτη για την δωρεά της εσωτερικής σκάλας,  τον Αποστολ’η Αποστόλη για την τοποθέτηση των πλακιδίων τητ σάλας και τού μπάνιου με δικά του υλικά , τον Νικελη Κώστα για τη τοποθέτηση ηλεκτρικών καλωδίων , πινάκων κ.λ με δικά του υλικά .Τους υπόλοιπους που έδωσαν χρήματα θα τους αναφέρω σε άλλη δημοσίευση σε λίγες ημέρες λόγω μεγάλου μεγέθους κειμένου 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.