Η Βιβλιοθήκη ενημερώνει

Η Βιβλιοθήκη ενημερώνει ότι άρχισαν σήμερα οι εργασίες για την ανακαίνιση της αποθήκης που μας δώρισε η Μύρτα Χαραλαμπίδου. Εκτός από την ανάρτηση που έκανε η Βιβλιοθήκη ζητώντας να εκδηλώσουν εργολάβοι ενδιαφέρον για το σύνολο των εργασιών, που προβλέπει η σχετική οικοδομική άδεια, και με την προϋπόθεση να εκδίδουν τιμολόγια παροχής υπηρεσιών για οικοδομικές εργασίες, ήρθε και σε προσωπική επικοινωνία με άτομα που ασχολούνται με την οικοδομή. Επειδή δεν βρέθηκε κανένας χωριανός, η Βιβλιοθήκη έκανε αποδεκτή την προσφορά και ανέθεσε τις εργασίες στον Στέλιο Θερμιώτη από τα Βασιλικά.

Το συνολικό κόστος για την μεταβίβαση του ακινήτου, την ανακαίνισή του και την τοποθέτηση ραφιών υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τις 10-12.000 €.

Με δεδομένο ότι η Βιβλιοθήκη χρειάζεται σημαντικά ποσά και για την υλοποίηση των δραστηριοτήτων της ζητεί από τους όπου γης χωριανούς μας και φίλους του χωριού μας να μας ενισχύσουν με ότι ποσό μπορεί ο καθένας, για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης. Για τα μέλη της Βιβλιοθήκης, που έχουν στις Γενικές συνελεύσεις σχετική ενημέρωση για τα οικονομικά της Βιβλιοθήκης, διευκρινίζεται ότι το ποσό των 30.000€ που προέρχεται από την κυρία Ευαγγελία Νικέλλη είναι προορισμένο να χρησιμοποιηθεί μόνο για την αξιοποίηση του σπιτιού της οικογένειας Νικέλλη, όταν αυτό μετά την επισκευή του (που προβλέπεται να ξεκινήσει του προσεχείς λίγους μήνες) μεταβιβαστεί στη Βιβλιοθήκη.

Η κατάθεση χρηματικού ποσού για όσους βρίκονται μακριά μπορεί να γίνει σε λογαριαμό της Βιβλιοθήκης που μπορείτε να βρείτε εδώ . Καλό είναι να μας ενημερώνετε μετά την κατάθεση με ένα μήνυμα στις διευθύνεις vivliovrisas@hotmail.gr ή enikeli@sch.gr

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.