Αρκεί να εφαρμοστεί!

Την απαγόρευση βοσκής των αιγών για δέκα συνεχή χρόνια, των μεγάλων ζώων και προβάτων για επτά συνεχή χρόνια, στην έκταση που κηρύχθηκε αναδασωτέα εμβαδού 17.158.025,88 τ.μ., στη θέση «Ορνοί – Βατερά – Πλατάνι – Μυρίχια – Νιγίδα – Λαγκάδας ρέμα», αποφάσισε με δασική αστυνομική διάταξη η Διεύθυνση Δασών Λέσβου.

Οι περιοχές που περιλαμβάνονται στην σχετική διάταξη αφορούν Βρίσα, «Ρογκάδα» – Σταυρού και «Γεράνιο» – Αμπελικού, τις πυρόπληκτες δηλαδή περιοχές από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2022.
Οι παραβάτες της Δασικής Αστυνομικής Διάταξης [ΑΔΑ: ΩΝΥ24653Π8-Ο4Θ] και εκείνοι κατ’ εντολή των οποίων ενεργούν, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας.
Η εφαρμογή της δασικής αστυνομικής διάταξης, της οποίας η ισχύς αρχίζει με την δημοσίευσή της, ανατίθεται στα όργανα της Δασικής Υπηρεσίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Θηροφυλακής και σε κάθε φιλόνομο πολίτη.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.