Ένας συντοπίτης μας με περισσή ανθρωπιά!

Διευθύνων σύμβουλος της Ευρωκλινικής που θα πραγματοποιήσει τον δωρεάν έλεγχο του μαστού στις γυναίκες της περιοχής μας είναι ο Πολιχνιάτης Αντώνης Βουκλαρής.

Εδώ και χρόνια μόνο καλά λόγια και επαίνους ακούω για τον Αντώνη -που έχω να τον δω απ’ τα εφηβικά του χρόνια- αλλά τον χαρακτήρα και την ανθρωπιά του δείχνει σήμερα η δήλωσή του στο emprosnet.gr -με αφορμή την πρωτοβουλία της Ευρωκλινικής για τον δωρεάν έλεγχο του μαστού- «Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, είναι καθημερινότητά μας αυτό. Αισθάνομαι ότι γυρνάμε πίσω στην κοινωνία που μας μεγάλωσε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Έτσι αισθάνομαι και γι’ αυτό το κάνω, για κανέναν άλλο λόγο». 

Είναι αρκετοί οι συντοπίτες μας με τα “ίδια μυαλά” με αυτά του Αντώνη και όλους αυτούς η μαραζωμένη τοπική κοινωνία μας τους έχει ανάγκη να τους βλέπει, να τους ακούει, να τους κάνει ινδάλματα για τη νέα γενιά και να αποδέχεται την όποια και με όποιο τρόπο βοήθεια μπορούν να προσφέρουν, ο καθένας από το πόστο του και τις δυνατότητές του.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.