Εκλογές στο Σύλλογο σεισμοπαθών

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022, και ώρα 11:00πμ. στο κατάστημα του Προκόπα, θα γίνουν εκλογές για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλιου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή να το δηλώσουν στον Νίκο Γκουγκούλιο, τηλ.: 6977310795, εώς την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

6 απαντήσεις στο Εκλογές στο Σύλλογο σεισμοπαθών

  1. Ο/Η ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ λέει:

    Μέσα σε πέντε χρόνια η περιοχή της Βρίσας και τον Βατερών είχε δύο απανωτά χτυπήματα . Κατά την άποψη μου ανεπανόρθωτα.
    Δυστυχώς ανεπανόρθωτα και λόγω δικής μας αδυναμίας και ετεροκαθορισμού τον προτεραιοτήτων μας .
    Θα μπορούσα να γράφω ώρες για το τι δεν κάνουμε καλά ατομικά , και πάνω απ΄όλα τι δεν κάνουμε καλά σε συλλογικό και θεσμικό επίπεδο.
    Αυτό όμως που συμβαίνει αυτές τις ημέρες όπου με πρόσχημα την φωτιά μοιράζονται επιταγές αγοράς τροφίμων , ποσότητες ζωοτροφών , καύσιμα κίνησης και εξοπλισμός από ανθρώπους που ενεργούν για λογαριασμό του Δήμου και έχουν θεσμική ιδιότητα με ξεπερνά ειλικρινά .
    Μια συνεχή ενασχόληση με το μοίρασμα των παραπάνω ειδών , και παντού γκρίνια , καυγάς , λαμογιά και προσπάθεια για το ποιος θα πάρει τα περισσότερα .
    Τελικά δεν είμαστε για τίποτα παραπάνω πέρα από ένα κιλό φασόλες , μια συσκευασία καφέ και μια ζάχαρη .
    Τρέχουμε πίσω από τους θεσμικούς μεσάζοντες λες και είμαστε πεινασμένοι .
    Ο ένας καρφώνει τον άλλον και μεταφέρει πληροφορίες από δω και από κει.
    Μόνο ντροπή για την κατάντια μας και τον αυτοεξευτελισμό τον οποίο αποδεχόμαστε.
    Ντροπή σε αυτούς που οργανώνουν αυτές τις διανομές και ειδικά στον τρόπο που το κάνουν .
    Καληνύχτα κόσμε της Βρίσας και των Βατερών !
    Όνειρα γλυκά ……

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Συμφωνώ και προσυπογράφω!

      • Ο/Η ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ λέει:

        Υποχρέωση να πάρουν θέση στις παραπάνω αναφερόμενες ενέργειες έχουν όλοι:
        Τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και συλλογικό.
        Ακόμα και σε θεσμικό

    • Ο/Η Τσάτσος Π λέει:

      με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο .Καλό θα ήτανε βέβαια να το δημοσιεύσετε επώνυμα ώστε ώστε επώνυμα να τα καταγγέλλουμε όλα αυτά . ¨άλλη βαρύτητα θα έχει .Δεν είμαστε στην εποχή Μάρσαλ .Την ντροπή την κατάντια μας και τον αυτοεξευτελισμό μας το ξαναζήσαμε προεκλογικά το 2019 με τα μακαρόνια , τις πατάτες και τα ληγμένα κρουασάν

  2. Ο/Η Κωστας Κωστακης λέει:

    0 απο 0 ισον 0 …δε αξιζειγιατι στα 5 χρονοα ολα και ολοι ειναι για την παρτη τους…δυστυχως δρν υπαρχει ομονοια..αυτο καταλαβα

  3. Ο/Η Θοδωρής Γ. Κούσκος λέει:

    Ευκαιρία Κύριοι
    Μαζί με τη θεσμική ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης στο σύλλογο σεισμοπαθών να εγκαινιαστεί και ο σύλλογος πληγέντων από τη πυρκαγιά. Γιατί στη πραγματικότητα το τελευταίο πλήγμα θα δημιουργήσει μόνιμες συνθήκες αφανισμού του εισοδήματος των ελαιοπαραγωγών βρισαγωτών και μη αλλά και του πενιχρού οφέλους που έχουμε εμείς οι από μακριά αναμένοντες το όφελος ??? από τη παραγωγή λαδιού.
    Και όταν μετά από τρία χρόνια οι αξίες των καταστραμμένων ελαιώνων θα είναι μηδέν να φτιάξουμε ένα σύλλογο επενδυτών του real estate.
    Ενώ ενδιάμεσα κάποιες περιοχές της Λέσβου αναπτύσσονται ραγδαία φτιάχνοντας μεζονέτες κ. Τεντόμα και βίλες μέσα στους γκρεμούς ( κάποια ονόματα μας έχεις τάξει ??????) . Εμείς όταν τολμάμε να οραματιστούμε θα μπούμε στη διαδικασία του scanning ……………….αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν και φυσικά δεν είναι η απλή καταγραφή αναπολώντας σε ένα παρελθόν που ευτυχώς δε θα ζήσουμε ξανά.
    Και το τραγικότερο κύριοι αφορά θεσμούς του τόπου που προτίμησαν να επενδύσουν σε ούζα και κέντρα μάζωξης αντί να επενδύσουν με τα χρήματα των δωρητών τους στο να φτιάξουν μελέτες αναστήλωσης των εκκλησιών του χωριού μας.
    Και επειδή τα πράγματα εξελίσσονται ας δράξουμε την ευκαιρία και ας αντιγράψουμε το πως ο φορέας ανάπτυξης τουρισμού του Μολύβου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιό μας έφτιαξε μία ηλεκτρονική εφαρμογή ανάδειξης των περιπατητικών διαδρομών βόρεια του νησιού.
    Ας μαζευτούν οι φορείς και οι σύλλογοι και να πάμε στη περιφέρεια να ζητήσουμε από τα 394 εκ. ευρώ που της έχουν εγκριθεί και διαφημίζει να διαθέσει 400 χιλ να ρίξει άσφαλτο στο δρόμο που θα μας συνδέσει με τους αναπτυσσόμενους των μεζονετών.
    Και αν αυτό δε γίνει να μαζέψουμε μόνοι μας τα χρήματα και να το φτιάξουμε το δρόμο αυτό. Αυτή η σύνδεση θα αλλάξει όλο το τοπίο στη περιοχή. Και αν είναι διάχυτη η εικόνα ότι κάποιοι δε τη θέλουν αυτή τη σύνδεση, δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να μας πείσει ότι οι κάτοικοι που έχουν ενδιαφέροντα στη νότια περιοχή του νησιού από το Αμπελικό έως και τη Νυφίδα ( τουλάχιστον ) δεν έχουν τη δύναμη να ζητήσουν το αυτονόητο.
    Ευκαιρία είναι λοιπόν μέσα σε αυτό το προεκλογικό αναβρασμό σε κάθε επίπεδο να θέσουμε τις απαιτήσεις μας με στόχο και όραμα όχι τον επόμενο σύλλογο της δικής μας γειτονιάς αλλά τη μόνιμη ανάπτυξη και τη δημιουργία συνθηκών που θα δώσουν μόνιμες θέσεις εργασίας.
    Και επι τη ευκαιρία παρακαλώ το Γιώργο Φωτεινό να μας πει που θα βρούμε αυτές τις καπνιστές λιχουδιές που έχει εμπνευστεί .
    Εύχομαι καλή επιτυχία στο σύλλογο και στους συλλογικά σκεπτόμενους και αναμένουμε το πρόγραμμα δράσης.
    Δηλώνουμε οραματιστές με μπόλικη παλαβάδα και είμαστε δίπλα σε κάθε σύλλογο που θα βάλει στόχο την ανάπτυξη με στόχο τις μόνιμες θέσεις εργασίας.
    Λίγη Προσπάθεια θέλει. Συλλόγους έχουμε μπόλικους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.