Προς οριστικό κλείσιμο;

Εδώ και 15 μέρες το υποκατάστημα της ΑΛΦΑ Τράπεζας στον Πολιχνίτο λειτουργεί μόνο κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Ακούγεται ότι σε μικρό χρονικό διάστημα η Τράπεζα θα διακόψει πλήρως τη λειτουργίας και θα παραμείνει μόνο το ΑΤΜ.

Αυτό αποτελεί ένα τεράστιο πλήγμα για τους συντοπίτες μας που δεν έχουν e-banking.

Αναγνώστης μας που μας έστειλε φωτογραφία τη ανακοίνωσης της Τράπεζας αναφέρεται και σε μια ακόμα δυσμενή μεταχείριση των κατοίκων της περιοχής μας από το Τραπεζικό σύστημα.

Αυτό και μόνο δείχνει την οικονομική κατάσταση στην περιοχή μας. Η οποία είναι η μόνη …ναι η μόνη όπου η τράπεζα Πειραιώς ( βασική τράπεζα μέσω της οποίας μπαίνουν οι επιδοτήσεις του γεωργοκτηνοτροφικού τομέα) δεν έχει μηχάνημα ανάληψης . Σε περιοχές πληθυσμιακά μικρότερες όπως ο Μανταμάδος έχει εδώ εγκαταστήσει μηχάνημα ανάληψης εδώ και μια δεκαετία. Δυστυχώς είμαστε μόνο για ” τα πανηγύρια” αλλά δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι , σαν Δημοτική ενότητα

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Προς οριστικό κλείσιμο;

  1. Ο/Η Mιχαλης Γρηγοριου λέει:

    Εαν, αντι για “τραπεζικο συστημα” χρησιμοποιουσατε τη λεξη “συστημα γραβατοφορεμενων ληστων και απατεωνων” τοτε θα επαυαν να εχουν νοημα οι αποριες κι οι διαμαρτυριες. Τουτο δεν ισχυει βεβαια μονο για την Ελλαδα. Η μετονομασια ισχυει διεθνως ! Κατα τα αλλα χρονια πολλα σε ολους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.