Πρόσκληση για πεζοπορία (διορθωμένο)

Η Βιβλιοθήκη προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της να πεζοπορήσουμε την Παρασκευή 29 Απριλίου. Θα ξεκινήσουμε στις 6 παρά τέταρτο το απόγευμα από το εκκλησάκι της αγίας Ειρήνης στο δρόμο προς τη Λαγκάδα με προορισμό την περιοχή τη Αγίας Αναστασίας, δίπλα στην όχθη του ποταμού. Εκεί εκτός από το εκκλησάκι θα δούμε το υπέροχο τοπίο που συνθέτουν το ποτάμι με τα γάργαρα νερά, τα πλατάνια και την πυκνή βλάστηση, το πέμπτο γεφύρι του ποταμού και στην αντίπερα όχθη δυο μικρά προσκυνητάρια (ένα πολύ παλιό πετρόχτιστο και ένα νεότερο μεταλλικό) που διατηρούν ζωντανή μια παράδοση (που θα ακούσουμε).

Η όλη διαδρομή (με την επιστροφή) είναι γύρω στα 6,5 χιλιόμετρα με μικρής δυσκολίας ανηφοριές. Όποιος δεν θέλει να περπατήσει ολόκληρη τη διαδρομή μπορείνα προχωρήσει με το αυτοκίνητό του πέρα απ’ την αγία Ειρήνη για ένα χιλιόμετρο περίπου οπότε μειώνεται η συνολική απόσταση κατά δύο χιλιόμετρα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.