Αισχροκέρδεια ή ψέμα;

Ειπώθηκε στο καφενείο. Αν η πληροφορία είναι σωστή αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα αισχροκέρδειας.

Σε κατάστημα γεωργικών ειδών (προσοχή: όχι της περιοχής μας) τα φυντάνια ντομάτας σε κυπελάκι πουλούνταν 1€! Σημειώνουμε ότι πέρσι η τιμή ήταν 0,5€ Αύξηση 100%

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Αισχροκέρδεια ή ψέμα;

  1. Ο/Η Χωριανος λέει:

    Αν τού φυνταν κάν ένα ευρώ,σα πόσο γι ντουματα?θα θελουμει δεκαευρο να κοψουμει σαλάτα, κοντός ψαλμός Τσι θα φανεί Τσι μια η δικιολογια,γι γαιδαρους μας ψοφσει πολέμους σν Ουκρανία,ακριβνει του πετρολαδου στα ύψη τσι μπιζινα,θα Βλεπς ανθρωπ να κβανιουν το τσβαλ απας σ κατινα,ποιος θα πα να βαλ μπιζιν ποιος θα ζεσταν το σπιτι τ,να πιασ τσιρος πια να ζισταν γιατί θα βγει απ τ μύτη τ,για ρεύμα πια εγώ δε μλω καθουμει με το λιχνου,τσ άμα διαβαζειν τα μούρα στου καλαμπουρ του ριχνου,τσ λέγου για του κρυφό σχολειό τσ λέγω τσι για τσ τρίτες χώρες,τι να καθισου να τα πω για κσες κιλοβατώρες?

  2. Ο/Η Τσάτσος Π λέει:

    Η αισχροκέρδεια δεν είναι παντού .Υπάρχουν και ευσυνείδητοι επαγγελματίες . Εχθές 24/3 αγόρασα 10 μαρούλια 1 Ε από Δ.Γιασσά ,κάτω από το γήπεδο . Να μην πω για την περιοχή μας . Το καλαμπόκι , υποτιθέμενο 4ο κιλά 16 Ε

  3. Ο/Η Ντινα λέει:

    Χωριανε μας έχεις τρελάνει….

  4. Ο/Η Χωριανός λέει:

    Για ποια τρέλα λεγς βρε Ντίνα,ευτην π δωτσει η καραντίνα?πειτει μει λεγου ψέματα ε μλω Μι γιγουνοτα?σι κουματ θα στσιαζεισει να πα να αναψ τα Φώτα,αποδειξ θα γυρευγουμει απ’ τα καλαντοπαιδια,τσι μιρουκαματου θα βρειστσ ευτους που φλα τα χέρια, τελείωσαν πια τα ψέματα μας πήγαν ισα πισου,μακαρ να εζιει παππους ειμ του αυριου να σας λυσου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.