Για τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων

Ο Γιώργος Κολιόπουλος κοινοποιεί το παρακάτω συμβάν και ας προσέξουν οι ενδιαφερόμενοι για να μην πέσουν θύματα απάτης.

Τηλεφώνησε κάποιος και ζήτησε να κλείσει δωμάτιο για τα παιδιά του για 15 μέρες. Αφού συμφώνησαν για την περίοδο και την τιμή προθυμοποιήθηκε όχι μόνο να δώσει μια προκαταβολή αλλά να προπληρώσει ολόκληρο το ποσό. Στην πρόταση του Γιώργου να του δώσει τραπεζικό λογαριασμό για να κάνει την κατάθεση των χρημάτων αυτός (που ζήτησε να κλείσει το δωμάτιο) δεν δέχτηκε αλλά ζήτησε τον αριθμό της κάρτας του Γιώργου. Στην εύλογη άρνηση του Γιώργου και στο ερώτημα γιατί δεν δέχεται τον τραπεζικό λογαριασμό του έκλεισε το τηλέφωνο.

Σε συγγενικό του πρόσωπο που έκανε παραπλήσια επικοινωνία στο ερώτημα γιατί δεν δέχεται το λογαριασμό και επιμένει στον αριθμό της κάρτας απάντησε με ύβρεις και κλείσιμο του τηλεφώνου.

Ας προσέξουν οι ενδιαφερόμενοι ενοικιαστές δωματίων να μην παρασυρθούν από την προθυμία να καταβάλει άμεσα ολόκληρο το ποσόν και πέσουν θύματα απάτης.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Για τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων

  1. Ο/Η Γιώργος Κολιοπουλος λέει:

    Και να συμπληρώσω Στρατή να μην δίνουν τον αριθμό της πιστωτικης κάρτας .Μόνο το GR….

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Άλλη απατη, ενώ η συμφωνήθηκε να μπουν πχ 320 ευρώ στο λογαριασμό παίρνουν κατόπιν τάχα μου πανικόβλητοι τηλέφωνο ότι έβαλαν με e banking 3.200 κατά λάθος, στέλνουν στο μέιλ πλαστή αλλά αληθοφανή απόδειξη τραπέζης και ζητούν επιτακτικά η διαφορά να επιστραφεί σε δικό τους λογαριασμό.
    Δυστυχώς κάποιοι δεν ελέγχουν το λογαριασμό τους και όσο απίστευτο φαίνεται την πατάνε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.