Το αξιοθέατο της μέρας

Την φωτογραφία μας έστειλε ο Philippe de Prateare, ο Βέλγος εραστής της φύσης του χωριού μας, που δεν χάνει ευκαιρία να την αποθανατίζει με όμορφες φωτογραφίες.Από τη φωτογραφία αυτή φαίνεται πόσο διανοίχτηκε η κοίτη στο κύριο τμήμα του γεφυιού αν το συγκρίνουμε με το μικρό αριστερό τμήμα.

Τώρα θα είναι πολύ εύκολο το πέρασμα τρακτέρ και αυτοκινήτων κάτω από τη γέφυρα για την εξυπηρέτηση των αναγκών στα παραποτάμια κτήματα που δεν έχουν πρόσβαση από αλλού.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2022 ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΌΤΙ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Το αξιοθέατο της μέρας

  1. Ο/Η Χωριανος λέει:

    Οι ραγεις που μας βάλανε απανου στου γιουφυρ εινει για να πειρνα του τρένου απ’ του μσυρ, είπαν πσ θα φέρειν τσι μετρό ουλ να μας κβανει όσοι απουμεινουμει απ’ τ πευτσανη!Θα κανειν λεν τσι ειμπορικο να κανουμει τσι ψώνια τώρα για βερους ψαχτ χουραφ να του καν απά σταλονια!Θα δωσειν άδειες ταξί για τσ μκρες μετακινήσεις τσι θα δλευγειν μι του τηλεφώνου να παρς κ να του κλήσεις!Τώρα για καφενε δεν ακσα να κανειν καμία κίνησ,αφού αν μείνεις μες τ βρυσσα θα σερτ χαρτί με μυνησ,άρση επικινδυνότητας το 22 θα ερτ κ μόλις φυγειν οι εκλογές ουλλ amber alert!

  2. Ο/Η Κώστας Καλαμποκίδης λέει:

    Υπέροχη φωτογραφία από τον Philippe, αποτυπώνει όλη την εγκατάλειψη και την ομορφιά συνάμα του τοπίου με τα κατάλληλα χρώματα. Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής των Βατερών και της Βρίσας μια πραγματικά καλή χρονιά από κάθε άποψη για το 2022, και να απολαύσουμε με ειρήνη και υγεία τα αγαθά και τις αξίες του πανέμορφου αυτού τόπου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.