Θα γίνουν πληρωμές στους σεισμοπαθείς του χωριού μας

Μέχρι τώρα, το 2021, έχουν γίνει πληρωμές στους σεισμόπληκτους του νησιού μας από το σεισμό του 2017 ύψους 3.000.000€. Ήδη δημοσιεύτηκε η απόφαση για τη διάθεση ακόμα 2.000.000 για πληρωμές σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που προέβλεπε για το 2021 πληρωμές ύψους 5.000.000 για το σκοπό αυτό.

Επομένως πρέπει να “τρέξουν” οι δικαιούχοι να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να προλάβουν να πάρουν μερίδιο από το ποσό αυτό. Ύστερα να προβλέψουμε ότι πληρωμές θα ξαναγίνουν το νωρίτερο κατά το Πάσχα όταν θα αρχίσει να δουλεύει ο προϋπολογισμός του 2022.

Δείτε στη συνέχεια την σχετική απόφαση.

ΨΒΚ546ΜΤΛΡ-Θ8Π

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Θα γίνουν πληρωμές στους σεισμοπαθείς του χωριού μας

  1. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΤΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Αφορά πληρωμές για οποιαδήποτε αιτία σχετικά με το σεισμό. Όταν γράφω να στείλουν τα δικαιολογητικά εννοώ να μην καθυστερήσει κάποιος να υποβάλει για παράδειγμα τα δικαιολογητικά για το επίδομα ενοικίου ή αυτά για την κατεδάφιση του σπιτιού. Εννοείται ότι αυτή η παρότρυνση (να υποβάλουν τα δικαιολογητικά) αφορά λίγες περιπτώσεις καθυστερήσεων.

  2. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    Στρατή σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ για τη διευκρίνηση. Η ιστοσελίδα σου είναι πράγματι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αφού μας ενημερώνει σε χρόνο ρεκόρ για όλα τα ενδιαφέροντα του χωριού μας. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ και ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.