Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και στο νησί μας

Για δεύτερη μέρα σήμερα ξεπέρασαν τα 40 τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στο νησί μας. Έτσι μετά τα 45 της χτεσινής μέρας είχαμε 41 σήμερα! Θα ήταν χρήσιμο βέβαια να μαθαίναμε από πόσα τέστ διαπιστώθηκαν αυτά τα κρούσματα.

Γεγονός είναι ότι τα πράγματα σκουραίνουν καθώς έρχεται ο χειμώνας.

Και μια φιλική συμβουλή σε όσους δεν αποφασίζουν να εμβολιαστούν. Φίλοι μου και συγχωριανοί σκεφθείτε ότι υπάρχουν χώρες όπου ο κόσμος δεν βρίσκει εμβόλιο για να εμβολιαστεί. Είναι όλες οι φτωχές χώρες! Θέλουν και δεν μπορούν!

Φαντασθείτε να είμασταν στη θέση τους! Να μην βρίσκαμε εμβόλιο για να εμβολιαστούμε ή να ήταν πανάκριβο. Εμείς το έχουμε δωρεάν, υπάρχει η δυνατότητα να το κάνουμε άμεσα και βρίσκουμε χίλιες δυο ψευτοδικαιολογίες, ακούγοντας και διαβάζοντας κάθε παραπληροφόρηση, ρισκάροντας να έχουμε στον κοντινό περίγυρο μας κάποιο πρόσωπο που θα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από τον κορονοϊό. Ας ακούσουμε όλοι τους επιστήμονες και ας θωρακιστούμε.

Αυτοί οι επιστήμονες, που τώρα τους κατηγορούμε ότι το μόνο κίνητρο τους είναι να μας εξαπατήσουν για να πλουτίσουν, είναι οι ίδιοι που θωράκισαν τα παιδιά μας με τα παιδικά εμβόλια, που μεγάλωσαν το προσδόκιμο της ζωής με τα εκατοντάδες φάρμακα που ανακάλυψαν. Και ας αφήσουμε τη θρησκεία και τα πιστεύω μας μακριά από την επιστήμη. Ας την ακούσουμε και ας προστατευτούμε!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και στο νησί μας

  1. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    Κάποτε είχα πει πως άκουσα από κάπου που δεν θυμάμαι που, ότι μας έχουν προγραμματίσει για 7 δόσεις εμβολίων. Τότε, κάποια πολύ αξιόλογη επιστήμονας απο το χωριό μας με είχε ευγενικά αντικρούσει και είχε γράψει ότι αυτή δεν άκουσε κάτι παρόμοιο. Να όμως που τα γεγονότα τείνουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ να με επαληθεύσουν. Έχουμε ήδη κάνει την 3η δόση, όσοι τη κάναμε, και αρχίζει να ψιλοακούγεται απο τα ΜΜΕ και για 4η δόση. ΕΥΧΟΜΑΙ απο τα βάθη της καρδιάς μου αυτό να είναι ένα ψέμα ή κάποια απόμακρη εκδοχή .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.