Τέλη κοιμητηρίων δήμου Δ. Λέσβου

Καθορίστηκαν από το Δημοτικό συμβούλιο τα τέλη των κοιμητηρίων στα νεκροταφεία του Δήμου τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά στην σχετική απόφαση του που παρατίθεται.

Τα πιο κοινά είναι το δικαίωμα ταφής (50 € για 3 χρόνια και 20€ για τυχόν παράταση), το δικαίωμα εκταφής(20€) και το ετήσιο δικαίωμα παραμονής των οστών στο οστεοφυλάκιο(10€).

Σημείωση: Διαβάζοντας την απόφαση είδαμε ότι ως αντιδήμαρχος οικονομικών και πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής, που κατείχε ο Γιώργος Αλάνης, αναφέρεται ο κ. Ιορδάνου. Δεν έχουμε δει κάποια ανακοίνωση από το Δήμο για την αλλαγή. Ίσως να έχει βγει και να μην έτυχε να τη δούμε. Παραίτηση; Αντικατάσταση; Ανατέθηκε κάτι άλλο στον κ. Αλάνη (μοναδικό δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας που εκλέχτηκε στη δημοτική ενότητα Πολιχνίτου );

ΤΕΛΗ-ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ-ΔΥΤ.-ΛΕΣΒΟΥ-ΣΕΠ.-2021

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Τέλη κοιμητηρίων δήμου Δ. Λέσβου

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πρόσφατα έγιναν πολλές αλλαγές.
    Ο Αλανης είναι τεχνικών υπηρεσιών αντιδήμαρχος.

  2. Ο/Η Τσάτσος Π λέει:

    τα τέλη κοιμητηρίων θα έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα ή φοροεισπρακτικά ? Με αυτές τις εισπράξεις ίσως φιλοτιμηθούν και φτιάξουν τη ριμάδα την πόρτα (αριστερή) ώστε να μη μπαίνουν στο χώρο του νεκροταφείου πρόβατα

    • Ο/Η ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ λέει:

      Την 4/10/2021 με την υπ’ αρίθ. 1517/2021 απόφαση Δημάρχου ( ΑΔΑ: 6ΕΝ946ΜΓΘ5-7Τ4) έγινε με απευθείας ανάθεση -σε εμπειροτεχνίτη εργολάβο από διπλανό χωριό – και για ποσό 21.556,08 € η ανάθεση εκτέλεσης της εργασίας ” Συντήρηση και επισκευή νεκροταφείων και κοιμητηρίων ” βάση της 124/2021 μελέτης του Δήμου Δυτικής Λέσβου.
      Κάτσε λοιπόν να δούμε Παναγιώτη αν θα είναι μέσα σε αυτή την ανάθεση η επισκευή της ”ριμάδας της τσάγρας ” της αριστερής πόρτας , ή θα χρειαστούμε άλλη απευθείας ανάθεση και άλλη μελέτη !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.