Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί

Η Βιβλιοθήκη Βρίσας ευχαριστεί τους Δημήτρη Γ. Νικέλλη και Γιώργο Γεωργή για την προσφορά σημαντικού αριθμού βιβλίων και περιοδικών.

Μάλιστα ο Γιώργος με την προσφορά του προσπάθησε να δώσει μια ώθηση σε μια πρόταση που είχε πέσει στο τραπέζι την περσινή χρονιά. Η πρόταση έλεγε να προμηθευτεί η Βιβλιοθήκη ένα μικρό τηλεσκόπιο για να μυήσει τα παιδιά (και όχι μόνο) που θα ήθελαν, στην παρατήρηση του ουρανού τις μαγευτικές καλοκαιρινές βραδιές των Βατερών. Η πρόταση δεν προχώρησε διότι δεν βρέθηκε ο ειδικός που θα μπορούσε να καθοδηγήσει στη μελέτη των αστερισμών τους παρατηρητές.

Ο Γιώργος προμηθεύτηκε και πρόσφερε στη Βιβλιοθήκη ένα ειδικό βιβλίο για την επιμόρφωση ενός εθελοντή που στη συνέχεια θα καθοδηγήσει αυτούς/ες που θα ενδιαφερθούν για την παρατήρηση. Αν υπάρχει κάποιος εθελοντής εκτός του ΔΣ της Βιβλιοθήκης θα είναι ευπρόσδεκτος διότι σίγουρα δεν μπορούν να γίνουν όλα από 1-2 πρόσωπα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.