Αδέσποτο σκυλί(επικίνδυνο)

Ένα μεγαλόσωμο αδέσποτο σκυλί κυκλοφορεί στον Σανταλιώτη.Γενικά είναι φιλικό προς τους ανθρώπους.Προχτές ακολούθησε έναν μαθητή και κατάφερε να μπει στην αυλή του σχολείου προκαλώντας ανησυχία μέχρι να απομακρυνθεί από τους εκπαιδευτικούς.

Αυτό το σκυλί όμως διάκειται εχθρικά προς ένα άτομο της γειτονιάς με ειδικές ανάγκες και δυσκολία στην κίνηση, στο οποίο και εκδηλώνει αυτή την εχθρική διάθεση. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος το άτομο αυτό προσπαθώντας να αμυνθεί να χάσει την ισορροπία του και να πέσει με επιπτώσεις στην υγεία του.

Οι κάτοικοι της γειτονιάς απευθύνουν έκκληση προς το Δήμο να το παραλάβει και να το μεταφέρει στον ειδικό χώρο για τα αδέσποτα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Αδέσποτο σκυλί(επικίνδυνο)

  1. Ο/Η Χωριανός λέει:

    Τα σκυλία γενικότερα είναι στην ουσία ενημερωμένοι λύκοι κ διατηρούν σε χαμηλό επίπεδο κάποια από τα ένστικτα των προγόνων τους,ένα από αυτά τα ένστικτα είναι κ το ένστικτο του κυνηγιού που έχουν οι λύκοι για να τραφεί η αγέλη!Ο λύκος σάν ζωω θέλει να δαπανήσει τη λιγότερη ενέργεια για να πιάσει το θήραμα κ γι’αυτό στοχεύει σε μικρά,αρωστα η με προβλήματα κίνησης ζώα τα οποία είναι κ ευκολότερα στην σύλληψη! Εξού κ το προαναφερθέν σκυλί εκδηλώνει επιθετικότητα σε αυτόν που θεωρεί βάση ενστίκτου του χεριού του! Θεωρώ ότι όντως το σκυλί θα εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά κ σε άλλα άτομα με την πρώτη αφορμή κ ότι είναι επικίνδυνο!

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τα σκυλιά φοβούνται και αυτά το διαφορετικό. Κατά πάσα πιθανότητα το μπαστούνι που ίσως χρησιμοποιεί το άτομο με ειδικές ανάγκες είναι που το φοβίζει αλλά και η διαίσθηση του για τον φόβο που αυτό εκπέμπει. Ο ιδιοκτήτης άφαντος ως συνήθως. Οι δήμοι είναι υποχρεωμένοι να φροντίζουν για τα αδέσποτα. Δυστυχώς κωφεύουν. Στα Βατερά κυκλοφορούν πληθώρα σκυλιών ελεύθερα ενώ υποτίθεται έχουν ιδιοκτήτες. Τα περισσότερα κουτσαίνουνε από ατυχήματα. Στην Ελλάδα μας συμβαίνουν αυτά δυστυχώς και κανείς δεν νοιάζεται μολονότι οι νόμοι είναι αυστηροί. Κρίμα.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τα αδέσποτα ή/και δεσποζόμενα σκυλιά και γατιά πληθαίνουν στα Βατερά (κυρίως δεξιά της διασταύρωσης προς Άγιο Φωκά), παρατημένα από ασυνείδητους ανθρώπους που θα πρέπει επιτέλους να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του Νόμου. Να επισημάνουμε εδώ πρώτον ότι οι αγέλες που σχηματίζονται κάθε βράδυ ή τα μεμονωμένα άτομα των ελεύθερων σκυλιών μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα για τους κατοίκους, και δεύτερον ότι από τότε που κυρίως οι ξένοι κάτοικοι Βατερών και Πολιχνίτου σταμάτησαν την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους να ασχολούνται με τη στείρωση των αδέσποτων ζώων (προφανώς και απογοητευμένοι από τις “αντιδράσεις” των παντός είδους αχαρακτήριστων “αρνητών” της εποχής μας) ο αριθμός των αδέσποτων γενικά έχει αυξηθεί κατακόρυφα στην περιοχή. Εδώ θα πρέπει το τοπικό συμβούλιο και ο Δήμος να ασχοληθούν σοβαρά με το πρόβλημα, όπως αναφέρουν και οι προλαλήσαντες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.