Για το σχολείο του χωριού

Κούτσα-κούτσα προχωρά η υπόθεση του σχολείου.

Πριν λίγες μέρες ερωτήθηκε (από πρόσωπο που νοιάζεται) η ΚΤΥΠ αν έχουν καλυφθεί όλες οι προϋποθέσεις για να αρχίσει επιτέλους η μελέτη για το σχολείο. Η απάντηση ήταν αρνητική διότι δεν είχε κατατεθεί το έγγραφο καταλληλότητας του χώρου από το Δήμο.

“Έπεσαν τα σύρματα” και από το πρόσωπο που χειρίζεται το θέμα του σχολείου στο Δήμο δόθηκε η απάντηση ότι στάλθηκε το έγγραφο.

Σήμερα άλλος χωριανός που νοιάζεται (ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοιοι) μας έστειλε την με σημερινή ημερομηνία απόφαση του Δημάρχου για τη συγκρότηση της επιτροπής που θα αποφανθεί για την καταλληλότητα!!!

Έτσι όπως πάμε σχολείο δύσκολα θα δούμε. Και φυσικά όλα -θετικά ή αρνητικά- έχουν ονοματεπώνυμα.

ΕΠΙΛΟΓΗ-ΧΩΡΩΝ-ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ-ΣΧΟΛΕΙΩΝ-ΒΡΙΣΑΣ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Για το σχολείο του χωριού

  1. Ο/Η Σταυρινός Κώστας λέει:

    Είναι θετικό οτι ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου συγκρότησε την επιτροπη καταλληλότητας άμμεσα αλλά αυτή η επιτροπή πρέπει να κάνει αυτοψία του χώρου του σχολείου παρουσία της ΚΤΥΠ (εχει σταλεί η απόφαση στη ΚΤΥΠ και θα στείλουν αμμεσα υπάλληλο για την αυτοψία ) ώστε να φτιαχτεί από κοινού το πρωτόκολλο καταλληλότητας του γηπέδου .Είναι το τελευταίο χαρτί για να αρχίσει η μελέτη του Σχολείου (αν δεν εχει αρχίσει ) .Πίστεύω οτι σχολείο θα δούμε , αρκεί να το πιστέψουμε και να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.