Αλληλούια!

Στις 15 Σεπτεμβρίου αναγνώστης μας έστειλε την προκήρυξη για τη θέση του συμπαραστάτη του πολίτη στο Δήμο Δυτ. Λέσβου μαζί με την πρόβλεψη ότι η θέση είναι δοσμένη σκιαγραφώντας τον Νίκο Κατράνη. Εμείς δημοσιεύσαμε με επιφύλαξη τη θέση του αυτή γράφοντας “κοντός ψαλμός, αλληλούια”.

Η παρακάτω ανάρτηση του δημάρχου επιβεβαιώνει την πρόβλεψη του αναγνώστη μας. Φυσικά δεν είναι αυτό καινοφανές για την ελληνική πραγματικότητα, την οποία όλοι θέλουμε να αλλάξει και να υπάρξει αξιοκρατία, και όμως όλοι την υπηρετούμε και την αποδεχόμαστε.

Πάντως η σελίδα μας εύχεται ολόψυχα στον συντοπίτη μας Νίκο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Γιατί αν το επιτελέσει πραγματικά θα αποδειχτεί πράγματι πολύ δύσκολο.

Ταξιαρχης Βερρος

16 ώρ.  · Ο κ. Νίκος Κατράνης είναι ο νέος “συμπαραστάτης του δημότη” του Δήμου Δυτικής Λέσβου. Ένας θεσμός που πολλοί Δήμοι προσπάθησαν να ενεργοποιήσουν αλλά ελάχιστοι τα κατάφεραν. Νίκο, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχεις αναλάβει.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.