Λάθος αρχή

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου έγραψε σήμερα στο fb:

Μουσικό Γυμνάσιο Δυτικής Λέσβου. Καλή αρχή. Ταξιάρχης Βέρρος

Και πρόσθεσε τις παρακάτω φωτογραφίες (μαζί με δυο άλλες απ’ τον εξοπλισμό)

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Ταξιαρχης Βερρος, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ"
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Ταξιαρχης Βερρος, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η καλή αρχή ενός σχολείου φίλε και παλιέ συνάδελφε Απόστολε δεν γίνεται με τους αυτοδιοικητικούς (έστω και αν δικαιολογημένα αισθάνονται περήφανοι για το γεγονός ότι κατάφεραν να το στήσουν πολύ σύντομα) να ποζάρουν σε άδειους χώρους. Η καλή αρχή γίνεται με τους μαθητές και τους δασκάλους τους. Σ’ αυτούς ανήκει η σημερινή μέρα της έναρξης της σχολικής χρονιάς. Και μαζί μ’ αυτούς έστω ας πόζαραν και οι αυτοδιοικητικοί!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Λάθος αρχή

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Σχολείο χωρίς μαθητές και διδακτικό προσωπικό είναι σαν να μην υπάρχει .
    Γιατί για ένα τέτοιο σχολείο μιλάμε !
    Μακάρι να αλλάζουν οι συνθήκες και να υπάρξουν δάσκαλοι , μαθητές και να γίνει ένα σχολείο αντάξιου των καλύτερων Μουσικών Σχολείων της Ελλάδος !

  2. Ο/Η Κώστας Καλαμποκίδης λέει:

    Φίλτατε Στρατή,

    Τα παιδιά ψηφίζουν; Τα απίθανα κρινάκια και οι θαλασσοσφυριχτές ψηφίζουν (πανέμορφα πουλιά που επιλέγουν την άμμο της παραλίας μας ή μερικά χαλίκια για να γεννήσουν τα αυγά τους);

    Καλή σχολική χρονιά σε όλες και όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.