Έληξε ή συνεχίζει;

Έληξε χτες 12 Σεπτεμβρίου η περίοδος “καραντίνας” και απαγόρευσης της κυκλοφορίας στο χωριό μας.

Έληξε πράγματι ή θα συνεχιστεί;

Αν λήξει θα μπορούμε να μιλάμε για μια σημαντική καμπή στην πορεία προς την επαναλειτουργία του χωριού. Αν συνεχίσει θα είναι ακόμα ένα βήμα στην βαλτωμένη υπόθεση.

Πάντως τα επικίνδυνα κτίρια εξακολουθούν να στέκουν …αγέρωχα.

Σημείωση: Είδαμε στην τηλεόραση ότι μέσα σε ένα εξάμηνο από το σεισμό στη Λάρισα ετοιμάστηκε το διδακτήριο στο Δαμάσι που είχε πάθει τεράστιες καταστροφές. Εμείς εδώ απλά …περιμένουμε, πάντα με υπομονή και πανηγυρίζουμε που ο Δήμος δέχτηκε το αίτημα της ΚΤΥΠ να ζητήσει αυτή να ενταχθεί το έργο στο Περιφερειακό πρόγραμμα! Στο Δαμάσι αλήθεια που βρέθηκαν τα πάνω από ένα εκατομμύριο χρήματα που απαιτήθηκαν;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Έληξε ή συνεχίζει;

  1. Ο/Η Σταυρινός Κώστας λέει:

    Στρατή εκει χορηγός ήταν η ΤΕΡΝΑ και οχι το Ελληνικό Δημόσιο .!!!

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Έληξε? Δηλαδή όλα τα ετοιμόρροπα κτήρια έχουν γκρεμιστεί? Δεν κινδυνεύει κόσμος αν περάσει από τα σοκάκια του χωριού?αν γίνει κάποιο ατύχημα ποιος φέρει την ευθύνη? Αν βγήκε η απόφαση για άρση της επικινδυνοτητας ποιος ηρθε να ελέγξει και υπεγραψε γι αυτήν την απόφαση? Μια ενημέρωση από τους φορείς και σύλλογο σεισμοπαθων καλόδεχουμενη!

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Στανταρακι ότι θα υπάρξει και άλλη παράταση!

  4. Ο/Η Τσάτσος Π λέει:

    Συμπωματικά έτυχε να παρακολουθήσω στις ειδήσεις (7,00 το πρωί ) το δήμαρχο της περιοχής που ευχαριστούσε τον κ. Πρωθυπουργό για το άμεσο ενδιαφέρον του και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών του ώστε μέσα σε ένα εξάμηνο να κατεδαφιστεί και να ανεγερθεί το νέο διδακτήριο .Ο εν λόγω δήμαρχος δεν αναφέρθηκε ούτε σε χορηγούς , προγράμματα , γραφειοκρατία , πολεοδομία κλπ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.