Η Βιβλιοθήκη ενημερώνει

Η Βιβλιοθήκη Βρίσας ενημερώνει ότι την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, στο κοντέινερ στα Βατερά θα διανείμει την γραφική ύλη στα παιδιά που έχουν αποφοιτήσει από το Δημοτικό σχολείο Βρίσας και φοιτούν σε οποιοδήποτε Γυμνάσιο ή Λύκειο του νησιού μας.

Η γραφική ύλη περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές/ριες για να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους. Ειδικά στα παιδιά της Α΄ Γυμνασίου δίνονται επιπλέον γεωμετρικά όργανα και κασετίνες. Η γραφική ύλη με την μαζική παραγγελία που έγινε και με την έκπτωση που επιτύχαμε ως σεισμόπληκτοι είναι αξίας 500 σχεδόν €.

Τσάντες μπορούν να δοθούν σε ειδικές και μόνο περιπτώσεις που υπάρχει ανάγκη.

Σημείωση: Για να παραλάβει κάποιος τρίτος (εκτός της οικογένειας) τη γραφική ύλη ενός παιδιού θα πρέπει να έχουμε ειδοποιηθεί προηγουμένως από την οικογένειά του. Αν κάποιοι δεν μπορέσουν να έλθουν την παραπάνω μέρα και ώρα θα την παραλάβουν ύστερα από συνεννόηση με κάποιο μέλος του ΔΣ.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.