Προχωρά η κατασκευή της κεντρικής μονάδας του Βιολογικού

Όπως φαίνεται και από τις παρακάτω σημερινές φωτογραφίες η κεντρική μονάδα του Βιολογικού “Πολιχνίτου, Βρίσας, Βατερών” προχωρά. Βρίσκεται στην τοποθεσία Πατούμενη, στις παρυφές του Αλμυροπόταμου και σε απόσταση 2 χιλιομέτρων περίπου από το Δυτικό άκρο της παραλίας των Βατερών.

Τώρα όσον αφορά τα εσωτερικά δίκτυα για τη Βρίσα και τα Βατερά δεν υπάρχει καμιά επίσημη ενημέρωση. Ούτε φυσικά το σχέδιο των δικτύων αυτών έχει δημοσιοποιηθεί. Οι όποιες πληροφορίες είχαν διαδοθεί αποδείχτηκαν λαθεμένες καθώς οι ημερομηνίες που έλεγαν πέρασαν και το έργο δεν ξεκίνησε.

Και υπάρχει ένα κακό προηγούμενο που δημιουργεί κάποιες ανησυχίες μη τυχόν και επαναληφθεί. Υπήρχε το έργο βελτίωσης του επαρχιακού δρόμου Κεραμειά, Αγιάσος, Πολιχνίτου, Βρίσας, Βατερών, Σταυρού. Το έργο ολοκληρώθηκε σε δυο φάσεις και ομολογουμένως έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις που βελτίωσαν κατά πολύ το οδικό δίκτυο. Ο τίτλος όμως αποδείχτηκε ψεύτικος διότι όχι μόνο στον Σταυρό δεν έφτασε αλλά ούτε καν στην περιοχή των Βατερών δεν έγιναν οι απαραίτητες βελτιώσεις με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολύ επικίνδυνα σημεία που έχουν δώσει μάλιστα παλιότερα και σημαντικά ατυχήματα.

Λέτε να έχουμε την ατυχία να αποδειχτεί ψεύτικος και ο τίτλος για τον Βιολογικό “Πολιχνίτου-Βρίσας- Βατερών”. Δεν έχουμε καμιά ένδειξη γι αυτό αλλά “όποιος καεί στο γάλα φυσά και το γιαούρτι” Ελπίζουμε να έχουν γνώση οι φύλακες.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.