Ενημέρωση από τον Πρόεδρο

Stratos Parakoilas

4 ώρ.  · Το Τ. Σ Βρίσας ρώτα την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αν οι κάτοικοι τις δημοτικής ενότητας Πολιχνίτου είναι κάτοικοι βήτα κατηγορίας.

Κύριοι έχουμε τέλος Ιουλίου και τα χόρτα στον Περιφερειακό δρόμο Πολιχνίτου- Βρίσας- Βατερών – Σταύρου δεν έχουν κοπεί εκτός απο ένα κομμάτι έξω από τον Πολιχνιτο αν και σας έχουμε ενημερώσει για το συγκεκριμένο θέμα αρκετές φορές 11 και 22 Ιουνίου καθώς και στις 5 και 8 Ιουλίου αλλά δεν πήραμε καμία απάντηση.

Έχουμε την μεγαλύτερη παραλία του νησιού με εκατοντάδες επισκέπτες τα Σαββατοκύριακα. Επίσης ζούμε σε ένα χωριό με πολλά προβλήματα μετά τον καταστροφικό σεισμό που έγινε πριν τέσσερα χρόνια και καλό θα είναι να μας επισκεφθείτε όπως κάνετε σε άλλα μέρη του νησιού για να σας ενημερώσουμε και να δείτε τα προβλήματα μας από κοντά δίνοντας λύσεις για όσα είσαστε αρμόδιοι και προωθώντας όσα μπορείτε σε άλλους φορείς.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Ενημέρωση από τον Πρόεδρο

  1. Ο/Η ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ λέει:

    Η Περιφέρεια Πρόεδρε,, είναι απών από την ενότητα Πολιχνιτου πέρα από τις παρεμβάσεις όπως τονιζεις στην καθημερινότητα που είναι απαραίτητες ,,,πρέπει να είναι αυτή θεσμικά που θα δρομολογήσει σε συνεργασία με το Δήμο έργα υποδομής και Ανάπτυξης.
    ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΑ
    Σύνδεση Βατερων Πλωμαρίου έργο πνοής για το Νότιο τμήμα του νησιού εν έτη 2021,,,,, αποκλεισμός.

    Αποκατάσταση 《Βατοτητας》Αχλαδερης Άγιος Παύλος απόσταση εν έτη 2021 7χιλιομετρων χωματόδρομος .

    Ασφαλτόστρωση Ξεροκαμπου προς Μπάνια Λισβοριου εν έτη 2021 χωματόδρομος απόσταση 3 χιλιόμετρα.

    Ασφαλτόστρωση περιμετρικά του Πολιχνιτου δρόμοι καθημερινής χρήσεις
    Όλοι χωματοδρομοι.

    Αυτά τα αυτονόητα και απαραίτητα μόνο……από τα πολλά που έχουν ανάγκη τα χωριά μας.
    Είμαστε εδώ να συνεργαστούμε και να συμβάλουμε.
    Δεν είμαστε χειροκροτητές ….τονίζουμε ότι υπάρχουμε και εμείς. Σχολιασμός του δημοτικού συμβούλου στο προσωπικό Facebook Στρατή Αλεξίου όσον αφορά την Περιφέρεια.

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Για να έχουμε ξεκάθαρες απαιτήσεις από τους δυο βαθμούς αυτοδιοίκησης θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι μόνο ο πρώτος απ’ τους αναφερόμενους δρόμους (Βατερά -Πλωμάρι) είναι επαρχιακός καθώς και το υποκατάστατο του Σταυρός-Αμπελικό. Όλοι οι άλλοι δρόμοι είναι αγροτικοί. Επομένως η Περιφέρεια έχει αρμοδιότητα μόνο για την πρώτη περίπτωση. Για τις άλλες την αποκλειστική αρμοδιότητα την έχει ο Δήμος ο οποίος εξαγγέλει πολλές αντίστοιχες ασφαλτοστρώσεις (Ανεμώτια Παράκοιλα, Χύδηρα-Άγρα κ.λπ.)
      Εμείς εκεί πρέπει να αποτανθούμε και να πιέσουμε. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι επιτέλους ότι και η περιοχή του Πολιχνίτου ανήκει (δυστυχώς) στη Δυτική Λέσβο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.