Μπροστά στο ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα;

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΔΗΜΑΡΧΟΥ-ΕΚΔΗΛ.-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Όπως φαίνεται στην παραπάνω απόφαση του Δημάρχου Δ. Λέσβου ο Δήμος χρηματοδοτεί μερικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Συνοπτικά:

Στις αλυκές Καλλονής με το ποσό των 7600€

Στη Σκάλα Ερεσού με το ποσό 4300€

Στην Ανεμώτια με το ποσό 2700€

Στη Σκάλα Καλλονής (γιορτή σαρδέλας) με το ποσό 2700€

Στην Αρχαία Άντισσα, με το ποσό των 2300€

Στην Πέτρα με το ποσό των 2300€

Στη Μήθυμνα με το ποσό των 2500€

Στην Άντισσα με το ποσό των 2500€

Στη Σκάλα Πολιχνίτου (γιορτή τράτας) με το ποσό των 1000€

Στα Βατερά με το ποσό των 1000€

Στα Παράκοιλα με το ποσό των 1000€

Δηλαδή στη Δημοτική ενότητα Καλλονής θα γίνουν 4 εκδηλώσεις με συνολικό κόστος 14.000€. Στη Δημ. Ενότ. Ερεσού Αντισσας θα γίνουν 3 εκδηλώσεις με συνολικό ποσό 9.100€. Στη Δημ. Ενότ. Πέτρας 1 εκδήλωση με 2.300€ Στη Δημ. Ενότ. Μήθυμνας 1 εκδήλωση με 2.500€ και στη Δημ. Ενότ. Πολιχνίτου 2 εκδηλώσεις με συνολικό ποσό 2.000€

Τα παραπάνω έχουν πολλές αναγνώσεις. Κάποιος μπορεί να πει “Μπροστά στο ολότελα, καλή κι η Παναγιώταινα”. Άλλος μπορεί να πει ότι εμείς εδώ δεν είμαστε άξιοι να πραγματοποιήσουμε μια σημαντική εκδήλωση. Άλλος μπορεί να εκτιμήσει ότι είναι αναμενόμενο πως ο Δήμος νοιάζεται (ίσως γιατί έχει ανθρώπους να πιέζουν) για τα τέσσερα μεγάλα κέντρα του: Καλλονή, Πέτρα, Μόλυβο και Ερεσό-Άντισσα.

Πάντως εύλογη είναι η απορία πως μουσική συναυλία με παραδοσιακή μουσική στη Σκάλα Πολιχνίτου χρηματοδοτείται με 1000€ ενώ η μουσική συναυλία με παραδοσιακή μουσική στη Σκάλα Καλλονής με 2.700€. Η μια γίνεται στα πλαίσια της γιορτής της τράτας και η άλλη στη γιορτή της σαρδέλας. Ακριβώς ανάλογες περιπτώσεις.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.