Θεωρείται πολυτέλεια ή είναι πάνω απ’ τις δυνατότητες μας;

Αναγνώστης της σελίδας γράφει:

Για το θέμα της ονοματοδοσίας δρόμων των Βατερών και απονομή αρίθμησης οικιών έχεις αναφερθεί στο παρελθόν . Δεν ξέρω αν έχουμε τελικά την δύναμη και την θέληση να έχουμε σαν τοπική κοινωνία  έστω και αυτό , το καθημερινό , το αυτονόητο.
Πάντως άλλες τοπικές κοινωνίες το του Δήμου Δυτικής Λέσβου , μπαίνουν στην διαδικασία και κάνουν πράγματα πάνω σε αυτό το αντικείμενο .

Ως απόδειξη μας έστειλε και την με αριθμό 164/2021 απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Δ. Λέσβου σχετικά με ονοματοδοσία δρόμου στην Πελόπη.

Εμείς επαναλαμβάνουμε τη θέση μας ότι είναι ανάγκη να δοθούν ονόματα στους βασικούς τουλάχιστον δρόμους των Βατερών ώστε να διευκολυνθούν οι επικοινωνίες όλων μας και ιδιαίτερα των ξένων που αποκτούν σπίτια στα Βατερά. Για παράδειγμα όταν πρόκειται να σου φέρει κάτι μια εταιρεία ταχυμεταφορών στο σπίτι χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να καταλάβει ο υπάλληλος -ιδιαίτερα αν είναι νέος- που θα σε βρει και σε περίπτωση δυστοκίας θα πρέπει εσύ να βγεις για να τον συναντήσεις σε κάποιο σημείο των Βατερών.

Η υπόθεση της ονοματοδοσίας των δρόμων σε έναν οικισμό είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί μεταξύ των άλλων απόφαση και ενέργειες του τοπικού συμβουλίου.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.