Ενημέρωση από το Σύλλογο της Αθήνας

Ενημέρωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βρισαγωτών Λέσβου για τις εξελίξεις που αφορούν το σχολείο της Βρίσας

AdminLeave a comment

Ύστερα από πληροφορίες σχετικά με την εμπλοκή στις διαδικασίες ανέγερσης του Δημοτικού σχολείου Βρίσας, ο Σύλλογός μας δραστηριοποιήθηκε αμέσως προκειμένου να ενημερώσει τους αρμοδίους και να υπάρξει άμεση κινητοποίηση.  Το ζήτημα του σχολείου θα πρέπει να αποτελεί κύριο μέλημα όλων των φορέων και για το λόγο αυτό θα είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση.

Όπως μας ενημέρωσε ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου κ. Ταξιάρχης Βέρρος, ύστερα από παρέμβασή του στο Υπουργείο Υποδομών και συγκεκριμένα στον Γενικό Γραμματέα κ. Καραγιάννη, υπογράφτηκε το Τεχνικό Δελτίο Έργου (Τ.Δ.Ε.) που αφορά την ανέγερση 3/θέσιου Δημοτικού Σχολείου και μονοθέσιου Νηπιαγωγείου Βρίσας Δ.Ε Πολιχνίτου, ΣΑΕ 247 και με προτεινόμενη χρηματοδότηση από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Εν συνεχεία εστάλη στο Υπουργείο Ανάπτυξης και αναμένουμε τις αποφάσεις που θα ληφθούν.

Ελπίζουμε ότι ξεπεράστηκε ένας σκόπελος και το Υπουργείο Ανάπτυξης θα υπογράψει και θα διαβιβάσει στην ΚτΥπ θετική απόφαση προκειμένου να ξεκινήσει η μελέτη του έργου. Ως Σύλλογος θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενημερωνόμαστε σχετικά με την εξέλιξη των εγγράφων, ώστε σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο και τους άλλους φορείς του τόπου μας να ξεπερνάμε τα όποια εμπόδια, που χρειάζεται να εντοπίζονται έγκαιρα ώστε να γίνονται παρεμβάσεις καίριες και αποτελεσμαικές.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.