Εμπλοκή στην υπόθεση του Δημοτικού σχολείου Βρίσας

Άσχημα τα νέα για την πορεία της υπόθεσης του σχολείου μας. Όπως είχαμε γράψει η σχετική απόφαση του υπουργείου παιδείας διαβιβάστηκε για συνυπογραφή στα υπουργεία Ανάπτυξης και Οικονομικών.

Το υπουργείο Ανάπτυξης επέστρεψε το φάκελο στο υπουργείο Υποδομών με την πληροφόρηση ότι για να ενταχθεί το έργο αυτό θα πρέπει να απενταχθεί κάποιο άλλο. Ή πιο λιανά δεν υπάρχουν χρήματα για το έργο αυτό.

Εδώ είναι που χρειάζεται μεγάλη κινητοποίηση. Εδώ είναι που χρειάζεται πολιτική παρέμβαση από όλες τις πλευρές και ιδιαίτερα από τον “κυβερνητικό” βουλευτή. Δεν χρειάζονταν παρέμβαση του βουλευτή αυτού για τη συνέχιση της επιδότησης ενοικίου. Αυτή ήταν εξασφαλισμένη (αφού ακόμα την πληρώνουν στους σεισμοπαθείς της Καφαλονιάς)Δεν χρειάζονταν παρέμβαση του βουλευτή αυτού για να συνεχιστεί η λειτουργία του ιατρείου στο κοντέινερ των Βατερών. Χρειάζονταν γραπτή δική μας παρέμβαση που θα αποδομούσε τα όσα έλεγε η τότε γιατρίνα. Τώρα χρειάζεται η παρέμβαση του κ. Αθανασίου. Και αν καταφέρει να συνεχιστεί η διαδικασία και να ολοκληρωθεί με τη μελέτη τότε θα μπορεί να ισχυριστεί ότι πρόσφερε σημαντική βοήθεια στη Βρίσα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.