Για την δωρεά τηλεοπτική κάλυψη

Πρέπει να γίνουν καινούριες αιτήσεις

Επειδή σε ενημέρωση που καταχωρήθηκε στη σελίδα μας στις 16 Ιουνίου γράφτηκε ότι “οι αιτήσεις που είχαν γίνει πριν δύο χρόνια καταχωρήθηκαν” θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή όσων είχαν κάνει αίτηση ότι σήμερα από το ΚΕΠ Πολιχνίτου τηλεφώνησαν σε δυο (τουλάχιστον) πρόσωπα και τους είπαν ότι οι αιτήσεις που είχαν κάνει το 2019 δεν ισχύουν και πρέπει να κάνουν καινούριες.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Για την δωρεά τηλεοπτική κάλυψη

  1. Ο/Η ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ λέει:

    Η ενημέρωση που είχα κάνει στις 16 Ιουνίου σχετικά με την τηλεοπτική κάλυψη ήταν μετά από επικοινωνία που είχα με την αρμόδια υπάλληλο του ΚΕΠ Πολιχνίτου που έκανε την καταχώριση. Με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου ανακοίνωσε τα ονόματα που είχαν κάνει αίτηση (20 περίπου) ρωτώντας με αν βρίσκονται όλοι εν ζωή. Αφού της απάντησα μου είπε ότι θα καταχωρίσει τις αιτήσεις όπως και έκανε. Πριν λίγες ημέρες όμως μπαίνοντας στο σύστημα για να δει αν έχουν καταχωρηθεί διαπίστωσε ότι ζητούσε και άλλα στοιχεία και γι αυτό ενημερώνει τους πολίτες που είχαν κάνει αίτηση το 2019 να κάνουν καινούργια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.