Από τα χωριά της γειτονιάς μας

Διαβάζουμε στο “stonisi”

Δημοπρατείται τον επόμενο μήνα από το Δήμο Μυτιλήνης, η ασφαλτόστρωση του πρώτου τμήματος του δρόμου Ακράσι – Δρώτα, ο οποίος σήμερα είναι χωματόδρομος.

Το έργο αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και ο σχεδιασμός του ξεκίνησε από το 2019 μετά από αίτημα χρηματοδότησης που κατέθεσε στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και στον τότε αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Βαλσαμίδη η πρόεδρος της κοινότητας Ακρασίου Περσεφόνη Καρπέλλη.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης  ο πρώην αντιπεριφερειάρχης, η Περιφέρεια βορείου Αιγαίου ενέκρινε τότε χρηματοδότηση 300 χιλιάδων ευρώ προς το Δήμο για την υλοποίηση του έργου.

«Με χαρά, αναφέρει ο Θεόδωρος Βαλσαμίδης,  διαβάζω ότι το έργο αυτό δημοπρατείται από τον Δήμο Μυτιλήνης τον επόμενο μήνα. Μια ευχάριστη εξέλιξη, η οποία εύχομαι να είναι η αρχή προκειμένου να μπορέσει να βελτιωθεί στο σύνολο του ο δρόμος και να υπάρξει επιτέλους ασφαλής πρόσβαση σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού μας».

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.