Για τα ξερά πεύκα στο Παγόνι.

Πληροφορηθήκαμε ότι ο Σύλλογος της Αθήνας επικοινώνησε με την υπεύθυνη της δασικής υπηρεσίας για την περιοχή Πολιχνίτου και της έθεσε το πρόβλημα με τα πεύκα που ξηραίνονται στο δασάκι στο Παγόνι.

Εντοπίστηκε διαδικτυακά η τοποθεσία και η υπάλληλος, η οποία δεν γνώριζε το συγκεκριμένο σημείο, είπε ότι το πρόβλημα εντοπίζεται σε διάφορα σημεία στο νησί και για το λόγο αυτό θα έρθει ειδικός επιστήμονας τη Λαμπροβδομάδα για να έχουμε μια έγκυρη γνωμάτευση.

Σε σχέση με την ανάγκη κοπής και απομάκρυνσης των ξηρών πεύκων η υπάλληλος δήλωσε ότι απαιτείται να ακολουθηθεί μια διαδικασία που θα αποφασιστεί ανάλογα με τη γνωμάτευση του ειδικού.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Για τα ξερά πεύκα στο Παγόνι.

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τα ξερά πεύκα είναι γενικό φαινόμενο σε όλη την περιοχή τα τελευταία πέντε χρόνια,το πρόβλημα είναι ένα λευκό σκουλίκι το οποίο τρώει την σάρκα του ξύλου κ το νεκρώνει ξεκινώντας από την κορυφή του!Αυτά που σας γράφω είναι παρατηρήσεις που δεν έχουν καμία επιστημονική υπόσταση απλά βλέποντας τα πεύκα ξερά το προσεξα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.