Και άλλα τεύχη

Στην τελευταία ανάρτησή μας για την προγενέστερη μορφή του “Αντίλαλου της Βρίσας” με τη μορφή εφημερίδας είχαμε σημειώσει ότι από τα δέκα τεύχη που είχαν εκδοθεί είχαμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε στη Βιβλιοθήκη (και να προβάλουμε μέσα από τη σελίδα μας) τα έξι. Μας έλειπαν τα 2,5,6 και 10.

Ο Μάκης Κατσιγίνης μας έφερε το πρώτο και έκτο τεύχος. Μας λείπουν το 5 και το 10.

Στο δεύτερο τεύχος (Οκτώβριος-Νοέμβριος 1983) μεγάλο μέρος καταλαμβάνει η ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου αείμνηστου Κώστα Βάσσου στο χορό που είχε οργανώσει ο Σύλλογος στον Πλάτανο το καλοκαίρι. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του Συλλόγου το καλοκαίρι και σχολιασμός από συνεργάτη, που υπογράφει με το γράμμα Σ, για διάφορα σημαντικά ή ασήμαντα του χωριού.

Δυο επιστολές του Ιωάννη Σαμούχου και του Αλέξανδρου Αναγνώστου μαζί με ένα απόσπασμα από τα απομνημονεύματα του Στρατή Σκιά υπάρχουν στην 3η σελίδα. Τέλος η ύλη συμπληρώνεται με απολογισμούς του ιερέα και της Επιτροπής Πολιτιστικών εκδηλώσεων για διάφορα έργα εξωραϊσμού ναΐσκων του χωριού μας και του Κώστα Τσέλεκα για τα έργα διαμόρφωσης του χώρου στον άγιο Γεώργιο.

Στο έκτο τεύχος (Φεβρουάριος Μάρτιος 1985) υπάρχουν τα νέα του Συλλόγου από τη γραφίδα του Παναγιώτη Σιγιώργη και την ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου Γιάννη Νικέλλη, ένα αφιέρωμα της Ντίνας Γανώση για τον ταχυδρόμο του χωριού, νέα του χωριού από τον Α.Σ. , μια σκέψη της Ε. Νικολάου για τα σπίτια στο χωριό μας και ένας σχολιασμός του Απόστολου Στεργίου για τον βανδαλισμό του αγάλματος στο μνημείο των Ηρώων και του περιβάλλοντα χώρου. Τέλος η ύλη συμπληρώνεται με θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος που δεν έχουν άμεση σχέση με το χωριό όπως το “έτος νεότητος 1985” και την ημέρα της γυναίκας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.