Από τον Πρόεδρο της Κοινότητας

Από ανάρτησή του στο fb

Σε ενημέρωση που είχα από το γραφείο του Γ. Γ του Υπουργείου Υποδομών σε συνεχεία των επισκέψεων που πραγματοποιήθηκαν από τους μηχανικούς της ΔΑΕΦΚ της προηγούμενες δύο εβδομάδες από Δευτέρα 1 Μαρτίου θα επισκευτουν τη Βρίσα ο προϊστάμενος με πέντε μηχανικούς όπου θα εξετάσουν πάνω από 50 περιπτώσεις. Καλό θα είναι οι μηχανικοί που δραστηριοποιούνται στη Βρίσα να έρθουν σε επαφή μαζί τους ώστε να διευθετησουν τις υποθέσεις των κατοίκων και ειδικά αυτές που εκκρεμούν πολύ καιρό.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Από τον Πρόεδρο της Κοινότητας

  1. Ο/Η Ααα!! λέει:

    Όλοι το ίδιο σκεφτήκαμε με εσένα δάσκαλε!! Επίσης έχουμε τονίσει πολλάκις ότι επιτέλους πρέπει να μπουν ένα δύο δρομολόγια την εβδομάδα προς Καλλονή με το ΚΤΕΛ ! Από την στιγμή που εμεις και τα γύρω χωριά ανήκουμε στο κομμάτι της Δυτικής Λέσβου νομίζω επιβάλλεται!! Επίσης δεν υπάρχει στην γύρω περιοχή κανένα μηχάνημα ανάληψης τράπεζας Πειραιώς. Η περιοχή σε μεγάλο ποσοστό έχει αγρότες που οι συναλλαγές επιδοτήσεις πληρωμές γίνονται μόνο σε αυτήν την τράπεζα… Καλό το in banking αλλά όχι ικανό διαχείρισης από όλους!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.