Σχετικά με το σεισμό

Με αφορμή τον προχτεσινό σεισμό ο καθηγητής κ. Παπαζάχος έδωσε μια συνέντευξη στο Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων που αναδημοσιεύει το lesvosnews.net και την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαζάχο ο προχτεσινός σεισμός ήταν απότοκος του σεισμού του 2017. Ενδιαφέρον και προβληματισμό προκαλεί το εξής απόσπασμα από όσα είπε:

«Εμφανώς οι τωρινές διεγέρσεις είναι το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης ακολουθίας, στο δυτικό άκρο του ρήγματος. Όμως, επειδή το ρήγμα συνεχίζεται κατά μήκος των νότιων ακτών της Λέσβου θα πρέπει να κρατήσουμε κάποιες επιφυλάξεις για την ακολουθία το επόμενο διάστημα, να δούμε αν θα έχει φυσιολογική εξέλιξη και θα σβήσει, ή θα συνεχίσει μία δραστηριότητα με διαφορετικά χαρακτηριστικά».

Λέτε να έχουμε συνέχεια; Και αν ναι, με τι χαρακτηριστικά;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Σχετικά με το σεισμό

  1. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    Επειδή έχω συνηθίσει να μην πολυπιστεύω όλους αυτούς τους ειδικούς, όχι γιατί δεν ξέρουν τι λένε αλλά επειδή δεν λένε αυτά που ξέρουν και γνωρίζουν, για τό λόγο αυτό λέω σε όλους τους συγχωριανούς μου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και προετοιμασμένοι για οτιδήποτε κακό θα μπορούσε να μας ξανασυμβεί. ΜΑΚΑΡΙ να βγω ο μεγαλύτερος ψεύτης και ο πιο κακός προφήτης. Αλλά από εδώ και πέρα, καλό είναι να γαιδαροδένουμε παρά να …….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.