Άλλοι θα κάνουν κουμάντο στα χωριά

Πολύ σημαντικές θα είναι οι επιπτώσεις στα χωριά μας αν τελικά γίνουν πράξη αυτά που καταγγέλονται από το δίκτυο κοινοτήτων Λέσβου.

Η  Διοικούσα Επιτροπή του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου εξεδωσε σήμερα την παρακάτω ανακοίνωση:

Σε  τηλεδιάσκεψη  αιρετών Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας  στις  27 Νοεμβρίου, ο  Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θ. Λιβάνιος  αποκάλυψε  τις  προθέσεις  της  πολιτικής  ηγεσίας  του  Υπουργείου  Εσωτερικών  για  την  ουσιαστική  κατάργηση  των  Κοινοτήτων.

Συγκεκριμένα  δήλωσε  ότι  η  Κυβέρνηση  σκοπεύει  να  φέρει σε  σύντομο  χρονικό  διάστημα στη  Βουλή, νομοσχέδιο  για  νέο  σύστημα  διακυβέρνησης  των  Δήμων.  Σε  αυτό  θα  περιλαμβάνεται  η  κατάργηση  των  αυτόνομων  ψηφοδελτίων  στις  Κοινότητες, που ίσχυσε στις Δημοτικές  Εκλογές  του 2019  και η διακοσμητική υπαγωγή τους στα ψηφοδέλτια των υποψηφίων  Δημάρχων!  Δηλαδή  αν  ένας  Δημότης  θέλει  να  ψηφίσει  τον  Α  για  Δήμαρχο  και  για  Πρόεδρο  του  Χωριού  του έναν που συμμετέχει  σε  άλλο  δημοτικό  ψηφοδέλτιο, ΔΕΝ  ΘΑ  ΕΧΕΙ  ΔΙΚΑΙΩΜΑ!

Ακόμα  δήλωσε ότι σχεδιάζουν σε  όλα  τα  Κοινοτικά Συμβούλια  με  πάνω  από  300  κατοίκους  (ή κάτι  παραπάνω…), να  αποκτά  πλασματική  πλειοψηφία  ο δημοτικός  συνδυασμός του υποψηφίου που θα εκλεγεί Δήμαρχος στο δεύτερο γύρο, ακόμα  και  αν στις  Κοινότητες  αυτές,  ήρθε  τελευταίος  σε  ψήφους!!!  Αν  οι  δύο  παραπάνω  διατάξεις, δεν  είναι  ΑΛΛΟΙΩΣΗ  της  ΨΗΦΟΥ  ΤΩΝ  Τοπικών  Κοινωνιών, τότε  τι  είναι;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Άλλοι θα κάνουν κουμάντο στα χωριά

  1. Ο/Η Τσάτσος Παναγιώτης λέει:

    1 .Δεν είναι τίποτα τυχαίο .όλα προσχεδιασμένα . Πρώτα ψηφίσανε νόμο για απαγόρευση συναθροίσεων , διαμαρτυριών , πορείας κλπ μετά σωρία αντεργατικών νομοθετημάτων , τώρα καταργούν τα Τ.Σ. και αύριο τα ίδια τα χωριά . Τελικά ο κορονοϊός τους ήρθε γάντι για να περάσουνε αυτά που θέλανε χωρίς αντιδράσεις της κοινωνίας .Δοξάστε τους .
    2. Ανακοινώθηκε και επίσημα ,σύμφωνα με το «Ν», από τον κ.Μυταράκη κατά την εδώ επίσκεψή του , η επιλεγείσα περιοχή στην οποία θα κατασκευαστεί το νέο ΚΥΤ με τη σύμφωνη γνώμη Ευρωπαίων και Κυβέρνησης για τη θέση Βάστρια Νέων Κυδωνιών σύμφωνα με υπόδειξη των κκ. Κύτελη και Αθανασίου .Ο χώρος είναι ιδιωτικός και τρέχα γύρευε τη μισθώματα θα πέσουν και ποιοι θα φάνε με τις απ ευθείας αναθέσεις για τη δημιουργία του.
    Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη και όλων των Μητσοτάκηδων ότι τα νησιά μας δεν θα γίνουν φυλακές ψυχών , τα λόγια τα μεγάλα του Μουτζούρη (το πανό είναι αναρτημένο ακόμα στο κτήριο της Περιφέρειας , ο Κύτελης που θα ‘έλυνε το προσφυγικό , ήταν για να κλέψουν τη ψήφο του κόσμου και να καθίσουν στις καρέκλες . Τζάμπα μάγκες το παίξαμε και τζάμπα το ξύλο που φάγαμε από τα νοκιασμένα τσιράκια του Χρυσοχοϊδη .Είναι πολλά πάρα πολλά τα Ευρά …..
    3. Παρεμπιπτόντως είδε κανείς εισαγγελέας , υπηρεσιακό ή πολιτικό στέλεχος τις αγαθοεργίες που μας πρόσφεραν οι λεβέντες μας και αν πληρώθηκαν οι ζημιές που προξένησαν ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.