Από το Σύλλογο σεισμοπαθών

Από το Σύλλογο σεισμοπαθών υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στου “ΠΡΟΚΟΠΑ” η εκλογοαπολογιστική συνέλευσή του η οποία είχε αναβληθεί εξαιτίας του Κορωνοϊού. Δηλαδή θα γίνει απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης και εκλογή νέας.

Αν και η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό ο χώρος ο Σύλλογος θα διαθέτει σε όσους προσέλθουν μάσκες μιας χρήσης και θα υπάρχουν και απολυμαντικά.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Από το Σύλλογο σεισμοπαθών

  1. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ . ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΕΝΟΙΚΙΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΡΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΑΕΦΚ ΑΘΗΝΑΣ) ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ. ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗ ΜΙΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ (ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ 2.000.000€) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΣΤΕΛΝΩ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΟΜΟΨΥΧΙΑ, ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.