Με τον φακό του Ανδροκλή

Ο πανταχού παρών Ανδροκλής αποτύπωσε την αγριάδα του καιρού σήμερα το μεσημέρι στα Βατερά!

Κατάμαυρος ο ουρανός με μικρή αποτελεσματικότητα σε βροχή. Λες και ήθελε απλά να φοβερίσει! Να φοβερίσει για τον βιασμό της παραλίας από την επέλαση του “σιδερόφρακτου θηρίου”

Παρατηρώντας τις φωτογραφίες δώστε προσοχή και στο χαμηλό τμήμα τους που δείχνουν ότι “αυτή είναι η παραλία μας”.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

6 απαντήσεις στο Με τον φακό του Ανδροκλή

  1. Ο/Η Κώστας Καλαμποκίδης λέει:

    Αυτά είναι τα Βατερά και η παραλία μας…γι αυτό και μας αρέσουν έτσι όπως είναι!
    Συγχαρήτηρια και στον φωτογράφο για την αποτύπωση. Εν Βατεροίς 🙂

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΡΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ .
    ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΜΥΑΛΟ .
    ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ .
    ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ;

  3. Ο/Η Ζαφειριου Δ λέει:

    Χαχαχα δάσκαλε με τρομάζεις “Σιδηροφορο θηρίο ” μου θυμίζει κατι απο παραμύθι που μας έλεγαν μικρά. Νομίζω ότι τοση τρομοκρατία για κατι που δεν έχουμε δει,που δεν ξέρουμε πόσο βάθος σκάβει,η τέλος πάντων τι δουλειά κάνει , δεν βοηθάει. Η ξέρει κάποιος?Αν ξέρει ας μας το πει.Εγω λεω ας ερθει να το δούμε..και δεν νομίζω οτι ο Πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο θα επιτρέψουν να γίνει ζημιά στην παραλία οπως γράφετε θεωριτικα με μεγάλη ευκολία. Εδω γίνετε μαχη σε ποια παραλία θα πάει πρώτα. Ταπεινη μου γνώμη είναι να δίνουμε αγώνες για πράγματα που δεν γίνονται,οχι για αυτα που μας προσφέρουν…και πριν τα δούμε. Ευχαριστώ.

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Οι φωτογραφίες από τις παραλίες που επισκέφτηκε το μηχάνημα τρομοκρατούν και όχι ένα κείμενο που προσπαθεί να προλάβει το κακό. Μπορεί βέβαια σε κάποιους να αρέσουν οι φωτογραφίες αυτές. Είναι θέμα γούστου. Και ο καθένας έχει το δικαίωμα να προβάλει την άποψή του. Αν η έκφραση σε εισαγωγικά “σιδηρόμορφο θηρίο”, για να γίνει η αντιπαραβολή με τα χέρια ενός εργάτη που θα μαζέψει δυο κλαδιά, είναι υπερβολική τότε ο χαρακτηρισμός των όσων γράφω ως “τρομοκρατία” και μάλιστα χωρίς εισαγωγικά τί είναι; Όσον αφορά το σχετικό με τους αγώνες ας το προσπεράσουμε προς το παρόν.

  4. Ο/Η Ζαφειριου Δ λέει:

    Νομίζω δεν είναι φρόνιμο να βγαίνουν συμπεράσματα απο φώτο. Οπως και είναι παραλείψει μου τα εισαγωγικά στην λεξη τρομοκρατία. Αλλά….δεν κατεβαίνει πρωτη φορα “σηδηρηφρακτο θηρίο ” στην παραλία…ας το δούμε…οπως είδαμε και τα αλλα.

  5. Ο/Η Γεωργή Κατερίνα λέει:

    Βλέποντας τις φωτογραφίες της παραλίας που καθάρισε το μηχάνημα πραγματικά τρομάζεις. Σαν αεροδιάδρομος αεροπλάνων μοιάζει χωρίς ζεστασιά και φιλικότητα προς στον επισκέπτη. Δεν γνωρίζω την παραλία βέβαια και την προηγούμενη κατάστασή της για να είμαι δίκαιη. Όσον όμως αφορά για τα Βατερά μας για τα δικά μου μάτια τουλάχιστον παρέμβαση με μηχάνημα θα μοιάζει σαν να έχεις κληρονομήσει εξαιρετικής λεπτότητας «αρχαίο» κέντημα που του προσθέτεις δαντέλα εμπορίου δήθεν για να το ομορφύνεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.