Ας ελπίσουμε να είμαστε τυχεροί!

Μεγάλη ανησυχία δημιούργησε το νέο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί μας. Αν και η γυναίκα, που έχει διαπιστωθεί ότι ασθενεί από τον ιό αυτόν, ζει στην αγία Παρασκευή, υπάρχει έντονη ανησυχία στην περιοχή μας επειδή η κόρη της εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο Κ.Υ. Πολιχνίτου (και στο αντίστοιχο της Καλλονής).

Αν αποδειχτεί ότι και η νοσηλεύτρια έχει προσβληθεί από τον ιό τα πράγματα δυσκολεύουν στην περιοχή μας. Εκτός απ’ την πιθανή διασπορά του ιού και σε άτομα της περιοχής μας (από το προσωπικό του ΚΥ ή ασθενείς που το επισκέφτηκαν τελευταία) είναι πολύ πιθανό να κλείσει το ΚΥ αφού σχεδόν όλο το προσωπικό του θα τεθεί σε καραντίνα.

Σήμερα απολυμάνθηκε το Κ.Υ. και γι αυτό είναι κλειστό. Αν αποδειχτεί ότι η νοσηλεύτρια έχει προσβληθεί από τον ιό νομίζουμε ότι θα πρέπει να απολυμανθεί και το αγροτικό ιατρείο του χωριού.

Ας ελπίσουμε ότι η νοσηλεύτρια που ασθενεί στο σπίτι της δεν οφείλει την ασθένειά της στον κορωνοϊό αυτό αλλά σε κάποια άλλη αιτία. Πρώτα απ’ όλα για την ίδια να γλιτώσει την ταλαιπωρία και ύστερα για όλους μας

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.