Αυτό θα πει “εύρυθμη λειτουργία”

Ο λόγος για τα μπάζα του πολύπαθου χωριού μας! Προχθές δημοσιεύσαμε την επιστολή του Συλλόγου της Αθήνας προς το Δήμο Μυτιλήνης που είναι υπεύθυνος για το έργο αποκομιδής των μπάζων, ως διάδοχος κατάσταση του Δήμου Λέσβου.

Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι ο εργολάβος για το έργο αυτό στην γραφειοκρατική διαδικασία προετοιμασίας του έργου ρωτούσε στο Δήμο Μυτιλήνης αν έχει οριστεί η επιτροπή παραλαβής του έργου και λάμβανε την διαβεβαίωση ότι όλα είναι έτοιμα. Δεν μπορούσε όμως να βρει άκρη από ποια αποτελούνταν η επιτροπή αυτή η οποία είναι απολύτως απαραίτητη για να γίνει η αποκομιδή.

Σήμερα λοιπόν κατέθεσε γραπτή αίτηση για να πληροφορηθεί ποια είναι η επιτροπή που θα παραλαμβάνει σταδιακά το έργο για να μπορέσει να αρχίσει την αποκομιδή και τότε διαπιστώθηκε ότι η επιτροπή αυτή …δεν έχει συσταθεί ακόμα!!!

Τώρα θα πρέπει να συσταθεί επιτροπή και να εγκριθεί από το Δημοτικό συμβούλιο χωρίς να είναι γνωστό το πότε θα συνεδριάσει αυτό.

Ας υπάρξει σχετική επαγρύπνηση μην τυχόν και ξεχάσουν να το βάλουν στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης. Εδώ που φτάσαμε όλα να τα περιμένεις!!!

Και οι ταλαίπωροι βρισαγώτες περιμένουν μήνες να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους για να πάρουν την πολυπόθητη βεβαίωση ολοκλήρωσης της κατεδάφισης, να πάρουν τη 2η δόση της αποζημίωσης και να προχωρήσουν παρακάτω!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.