Διακοπή υδροδότησης στα Βατερά

Από το τοπικό συμβούλιο Βρίσας μας ενημερώνουν ότι έχει καεί το μοτέρ της γεώτρησης στα Βατερά και γι αυτό υπάρχει διακοπή της υδροδότησης. Έχει ενημερωθεί η ΔΕΑΥΛ η οποία θα προβεί σε αγορά καινούριου το οποίο -“πρώτα ο Θεός”, σύμφωνα με την ενημέρωση- θα τοποθετηθεί αύριο Τρίτη.

Σημείωση σελίδας: εδώ και χρόνια από αυτή εδώ τη σελίδα τονίζουμε την ανάγκη της διασύνδεσης των δικτύων ύδρευσης του χωριού με τα Βατερά ώστε να αντιμετωπίζονται εύκολα και ανώδυνα τέτοια περιστατικά. Το κακό δεν είναι ότι οι “ξένοι” δήμαρχοι δεν το έκαναν. Το κακό είναι ότι εμείς δεν το βάλαμε σε προτεραιότητα και δεν το ζητήσαμε επίμονα. Άιντε τώρα χρονιάρες μέρες και με τέτοια κακοκαιρία να κουβαλάς νερό για την τουαλέτα. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Αλλά εδώ αν πεις επίμονα κάτι γίνεσαι κακός!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

5 απαντήσεις στο Διακοπή υδροδότησης στα Βατερά

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δεν νομιζω οτι είναι η καλύτερη λύση να δωθουν κάποιες χιλιάδες ευρώ για να μοιραστεί το υπάρχον νερο .Και πρακτικά δύσκολα γίνεται (ειναι σε διαφορετικα υψόμετρα οι δεξαμενές και βγάζουν το μοτέρ εκτός καμπύλης) αλλα δεν μπορεί η γεώτρηση της Βρισας να καλύψει τις ανάγκες και των βατερων σε περίοδο αιχμής.
    Η λυση κατα την γνώμη μου είναι να γίνει το δίκτυο απο της πήγες ΑΜΠΕΛΙΚΟΥ ,που τωρα τρέχουν στο ποταμι.
    Ειναι μοναδικη ευκαιρία τωρα που αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ ειναι ο συντοπίτης μας αντιδήμαρχος κ ΑΛΑΝΗΣ ο οποιος γνωρίζω οτι πιέζει για την υλοποίηση του έργου,εκει θα πρέπει να στραφούν οι προσπάθειες μας επίμονα….γιατι οποιος γινεται επιμονος για το κοινο καλο…….τουλαχιστον κακός δεν είναι.

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Η πρόταση για τη διασύνδεση των δικτύων ύδρευσης δεν έχει στόχο το μοίρασμα του νερού στα δύο. Έχει ως στόχο να είναι δυνατόν σε περιπτώσεις προβλημάτων -όπως η τωρινή- το ένα δίκτυο να τροφοδοτεί, έστω και για λίγο, το άλλο. Μπορεί να παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες αλλά δεν είναι ανυπέρβλητες. Όσον αφορά για το κόστος ούτε αυτό είναι απαγορευτικό και οι αρμόδιοι δίνουν τις χιλιάδες ευρώ για πολύ πιο ασήμαντα θέματα εκεί που θέλουν ή εκεί απ’ όπου δέχονται ισχυρή πίεση.
      Βέβαια δεν υπάρχει αμφιβολία ότι επιτέλους θα πρέπει να αξιοποιηθεί το νερό του Αμπελικού. Ας αξιοποιηθεί η παρουσία του κ. Αλάνη στη ΔΕΥΑΛ και ας τον βοηθήσουμε να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες ή αντιρρήσεις δέχεται.

  2. Ο/Η Ζαφειριου Δ λέει:

    Το παραπανω σχόλιο ειναι δικο μου Ζαφειριου Δ

  3. Ο/Η ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ λέει:

    Κάθε χρόνο στο τεχνικο πρόγραμμα βάζουμε την αποκατάσταση του δικτύου από πηγές Αμπελικου .Έτσι και φέτος στο συμβούλιο που κάναμε αρχές Οκτωβρίου παρουσία και του κ Αλανη το ξαναβαλαμε και συζητήσαμε το θέμα και προφορικά. Ο αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να γίνει αυτό το έργο και οι πληροφορίες μου λένε ότι πιέζει για την υλοποίηση του.

  4. Ο/Η Ευαγγελία Πελέκου λέει:

    Πότε θα έρθει τελικά το νερό; Το 2019 ή το 2020;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.