Έργα από το Δήμο Δυτικής Λέσβου

Με έκτακτη συνεδρίαση του (η οποία μάλιστα θα γίνει δια περιφοράς) το Δημοτικό συμβούλιο Δυτικής Λέσβου θα αποφασίσει για δυο έργα του προγράμματος “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ”. Όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω επισυναπτόμενα έγγραφα πρόκειται για ένα έργο κατασκευής τουαλετών ΑΜΕΑ και ραμπών πρόσβασης σ’ αυτά στα σχολεία του Δήμου και ένα δεύτερο έργο κατασκευής κλειστών γυμναστηρίων σε Καλλονή και Άγρα.

Να σημειώσουμε ότι στο πρώτο έργο (που περιλαμβάνει όλα τα σχολεία του Δήμου) περιλαμβάνονται και το Δημοτικό σχολείο και το Νηπιαγωγείο Βρίσας. Το γεγονός αυτό δείχνει αν μη τι άλλο προχειρότητα. Δεν νομίζουμε να κατασκευάσουν τουαλέτες στα κοντέινερ! Ούτε θεωρούμε ρεαλιστικό να προβλέπουν ότι μέσα στην προθεσμία του προγράμματος θα έχει ανεγερθεί το καινούριο διδακτήριο του χωριού μας το οποίο θα στερείται των χώρων αυτών.

Αλήθεια μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει αν και σε ποιες ενέργειες έχει προβεί ο Δήμος (πέρα ή μάλλον σε συνέχεια απ’ τις συναντήσεις με τους κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς φορείς) για το θέμα του σχολείου μας;

Τις αποφάσεις αυτές του Δημοτικού συμβουλίου σχολιάζει και ο Μάκης Κατσιγίνης:

Στρατή καλημέρα
Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου στα πλαίσια του προγράμματος Φιλόδημος , και σε σχετική πρόσκληση για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων αποφάσισε σε προηγούμενο συμβούλιο του ( με την απόφαση 39/2019) να διαθέσει ποσό 4.100.000 € για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στην Καλλονή . Το γήπεδο του Πολιχνίτου με έτοιμες μελέτες και επαρκέστατο βαθμό ωριμότητας μπορεί να περιμένει ……. Σήμερα 30/12/2019 με έκτακτη συνεδρίαση και μάλιστα ( δια περιφοράς ) το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου θα λάβει πάλι απόφαση- στα πλαίσια του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ – για κατανομή πιστώσεων που προορίζονται για αθλητικά έργα , πάλι στην Καλλονή και στην Άγρα ! Αυτό που θα ήθελα να ήξερα και να το ήξεραν και  όλοι οι δημότες της ΔΕ Πολιχνίτου είναι το εξής : Που κοιμούνται άραγε οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής μας Ενότητας  να πάμε να τους ξυπνήσουμε ! Έχουμε κάνει άσχημη αρχή με τον νέο μας Δήμο , και είναι αλήθεια ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
Καλή Χρονιά σε όλους μας  

Παραθέτουμε την πρόσκληση για τη σημερινή συνεδρίαση και τις εισηγήσεις για τα δυο θέματα που προαναφέραμε:

11-2019-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΕΚΤΑΚΤΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ1

ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ-ΙΙ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-IX

ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ-ΙΙ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-IV

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Έργα από το Δήμο Δυτικής Λέσβου

  1. Ο/Η Γιώργος Αλάνης λέει:

    Φίλε Μάκη,εμείς κοιμόμαστε στα σπίτια μας,στη γη δηλαδή. Ο Δήμος Μυτιλήνης έκανε την ανάληψη δαπάνης για το γήπεδο Πολιχνίτου,όπως έχει υποχρέωση? Όσο για την κακή αρχή,είναι άποψή σου,την οποία σε διαβεβαιώ, δεν συμμερίζονται πολλοί.Καλή χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.