Έφυγε ξαφνικά ο Σωτήρης

Πολύ απρόοπτα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή ο Σωτήρης Καστρουνής, σύζυγος της Ντίνας Γανώση. Τα Χριστούγεννα μιλήσαμε και ήταν εξαιρετικά κεφάτος, όπως πάντα. Ο Σωτήρης ήταν ένας καλόκαρδος, δραστήριος και καλαμπουρτζής άνθρωπος, αξιαγάπητος στις παρέες του. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στο Υπουργείο Πολιτισμού (αλλά και μετά τη συνταξιοδότησή του) πρόσφερε εξαιρετικές υπηρεσίες στην εκκλησία του χωριού μας αλλά και στο μοναστήρι του Δαμανδρίου.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη στις 3.00 το μεσημέρι στο Α΄ νεκροταφείο της Αθήνας.

Στην αγαπημένη μου σύζυγό του, φίλη, κουμπάρα, παλιά γειτόνισσα και συμμαθήτρια Ντίνα εύχομαι να της δίνει δύναμη ο Θεός να αντέξει το μεγάλο χτύπημα της μοίρας. Στα παιδιά του εύχομαι να είναι γερά στη ζωής τους για να θυμούνται και να τιμούν τον πατέρα τους και να στηρίζουν με κάθε τρόπο τη μητέρα τους.

Καλό ταξίδι Σωτήρη μου!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Έφυγε ξαφνικά ο Σωτήρης

  1. Ο/Η METAXIA COSSIS λέει:

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΟΡΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣ ΝΤΙΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΗ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΤΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

  2. Ο/Η ΣΙΓΙΩΡΓΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ λέει:

    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΛΟΚΑΡΔΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕ ΓΕΙΤΟΝΑ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΤΙΝΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.