Η χρονιά που φεύγει μέσα από το vatera.gr

Κάνουμε και φέτος την καθιερωμένη ανασκόπηση των πιο ευχάριστων πληροφοριών για το χωριό μας που δημοσιεύτηκαν στη σελίδα μας, μήνα με το μήνα, τη χρονιά που φεύγει. Σήμερα για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο 2019.

Για τον άγιο Κωνσταντίνο

Δημοσιεύθηκε την 30 Μαΐου 2019 από Stratis

Από την Ευαγγελία Πελέκου πληροφορούμαστε ότι: Πριν δύο ώρες περίπου κρίθηκε ομόφωνα από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων ο Ιερός Ναός του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Βρίσα Λέσβου Ιστορικό Διατηρητέο Μνημείο!!!

Από αυτά εξαρτάται!

Δημοσιεύθηκε την 13 Ιουνίου 2019 από Stratis

Χτες, τη δεύτερη μαύρη επέτειο του σεισμού, τα παιδιά του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου, με τη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς, έδωσαν το μήνυμα ότι “η Βρίσα ζει”

Με κυρίαρχο στοιχείο της εκδήλωσης τα ποιήματα του “δικού μας” Ελύτη, μελοποιημένα ή δραματοποιημένα, τα παιδιά έδωσαν ένα ακόμα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας. Μήνυμα που θα πρέπει οι ενήλικες να υλοποιήσουμε, να κάνουμε πράξη.

Ήταν ευχής έργο η σύμπτωση επετείου της καταστροφής με την παιδική ζωντάνια και ενεργητικότητα. Μπας και μπολιαστούμε και οι μεγαλύτεροι!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.