Αναχώρηση με …τύψεις!!!

Φεύγουν για την Αθήνα η Κατερίνα και ο Γιώργος για να ξεχειμωνιάσουν σαν τα διαβατάρικα πουλιά και νοιώθουν άβολα αφήνοντας πίσω τους ανθρώπους και φύση που τους ηρεμούν και τους αναζωογονούν. Για τους ανθρώπους το λένε με το παρακάτω κειμενάκι και για τη φύση με τις επακόλουθες φωτογραφίες.

Καλό χειμώνα! Να περάσει γρήγορα! Η Ανανίδα θα είναι εκεί και θα σας περιμένει!

“Σήμερα πήγαμε για δουλειές στον Πολιχνίτο. Μας πήρε μιάμισι ώρα την δε μισή την περάσαμε στο αυτοκίνητο λόγω βροχής. Στο ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής, από την κ. Καλατζή να πάρουμε κάποια συμβόλαια του κτηματολογίου τα οποία εν συνεχεία πήγαμε στην συμβολαιογράφο κ. Στεριανού. Περάσαμε από δύο τράπεζες για πληρωμές, βγάλαμε εισιτήρια, ψωνίσαμε τρόφιμα και μετά είδαμε τους φίλους μας στο Πλατανάκι. Παντού πρόσωπα γνωστά φιλικά πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν. Στην πόλη θα θέλαμε μία εβδομάδα για να τα τελειώσουμε. Με πακέτο την ομορφιά της φύσης εδώ είναι ο παράδεισος ειδικά για εμάς τους συνταξιούχους.”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.