Για τα δικαιολογητικά επιδότησης ενοικίου Θ΄τριμήνου

Είναι σίγουρο ότι όσοι πρόκειται να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά για την επιδότηση ενοικίου του ένατου τριμήνου (πρώτου της παράτασης) θα πρέπει να βάλουν μαζί και τις αποδείξεις ενοικίου αυτού του τριμήνου.

Επίσης όσοι υπέβαλαν τα δικαιολογητικά χωρίς τις αποδείξεις αυτές θα πρέπει να τις στείλουν συμπληρωματικά.

Τα παραπάνω προκύπτουν από δυο πληροφορίες που είχαμε:

  • Εγκρίθηκε η επιδότηση ενοικίου ατόμου που είχε υποβάλει τις αποδείξεις του ένατου τρίμηνου μαζί με τα λοιπά δικαιολογητικά.
  • Ζητήθηκε από άτομο που είχε υποβάλει τα δικαιολογητικά χωρίς τις αποδείξεις να τις στείλει συμπληρωματικά.

Επίσης άρχισαν να έρχονται απορριπτικές αποφάσεις σε όσους είχαν κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Στην περίπτωση που κάποιος είχε κάποια (σημαντική;) κατανάλωση ρεύματος είναι καλό να τηλεφωνήσει στην κυρία Βαΐτση (210 8704712) να μάθει για την τύχη της αίτησής του ώστε αν έχει απορριφθεί να υποβάλει άμεσα ένσταση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους έχουν πληρωμένα τα ενοίκια για να κερδίσουν χρόνο.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

5 απαντήσεις στο Για τα δικαιολογητικά επιδότησης ενοικίου Θ΄τριμήνου

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τι εννοείς σημαντική κατανάλωση ρεύματος…. Εγώ είχα 8 ευρώ στο τετράμηνο και πάλι με κοψανε

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Είδατε ότι στο “σημαντική” είχα βάλει ένα ερωτηματικό επειδή δεν είχα πληροφόρηση αν κόπηκαν όλες οι περιπτώσεις ή αν για τις πολύ μικρές δεν δημιουργούταν πρόβλημα. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση ότι κόβονται όλες οι περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει κατανάλωση ρεύματος. Δυστυχώς αυτοί που εισηγήθηκαν αυτήν την (σωστή καταρχήν) παράμετρο δεν έκαναν σωστά την εισήγησή τους με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται τώρα ο κόσμος με τις ενστάσεις και προπαντός κάποιοι να αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο να πληρώσουν το ενοίκιό τους τόσους μήνες.

      • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

        Εμένα με κόψανε γιατί στο τετράμηνο που μιλάμε η κατανάλωση μου είναι 8 ευρώ……….. Πάντα για εκκαθαριστικό ρεύματος μιλαμε

  2. Ο/Η Βασίλης Τεντόμας λέει:

    Σε κάθε απόφαση της ΔΑΕΦΚ υπάρχει 3μηνη προθεσμία υποβολής ένστασης. (Αυτό αναγράφεται και στο κείμενο της όποιας απόφασης είτε για επιδότηση ενοικίου, στεγαστική συνδρομή, άδεια επισκευής κλπ).
    Η εντολή που έχει η κυρία Βαΐτση από τη Διεύθυνση της ΔΑΕΦΚ είναι να μην εγκρίνει καμμία επιδότηση όταν δεν υπάρχει μηδενική κατανάλωση. Άρα σε πρώτη φάση θα απορριφθούν όλες οι αιτήσεις που δεν έχουν μηδενικές καταναλώσεις.
    Κατά τη γνώμη μου όμως, επειδή η ΔΑΕΦΚ έχει δείξει ότι βλέπει πάντα με ευρύτητα και με θετικό πνεύμα για τους πληγέντες κάθε αίτημά τους, θα πρέπει όποιοι θεωρούν ότι αδικούνται (είναι πασιφανές ότι δεν θα αδικούνται όλοι οι απιρριπτομενοι, κάποιοι -πολλοί ή λίγοι έμεναν σε “κίτρινα”) να ετοιμάζουν ένσταση όπου θα πρέπει να αναφέρουν όσα επιχειρήματα αποδεικνύουν την αδικία. Τέτοια, πάντα κατά τη γνώμη μου, μπορεί να είναι αποδείξεις καταναλώσεων ΔΕΗ προ σεισμού, που να φαίνεται ότι η μετά σεισμό καταναλώσεις είναι κατά πολύ μικρότερες των προ σεισμού. Επίσης φωτογραφίες του κίτρινου που να δείχνουν ότι δεν μπορεί να μένει μέσα άνθρωπος κλπ. Ακόμα θα μπορούσαν να ζητούν αυτοψία από διμελή επιτροπή μηχανικών της ΔΑΕΦΚ.
    Βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος η αυτοψία να δείξει “άλλα” πράγματα και να πάει ο σεισμοπαθής για μαλλί και να βγει κουρεμένος. (Γιατί είναι γνωστό ότι ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις, όπως αυτές φιλοξενούντος-φιλοξενούμενου, είναι ποινικά κολάσιμες…)
    ΥΓ Η καλή μου σχέση με την ΔΑΕΦΚ ας μην οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι η παρούσα παρέμβασή μου έγινε μετά από κάποια ευθεία ή έμμεση υπόδειξη της υπηρεσίας.
    ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ναι σωστά τα λέτε….. Αλλά και κάνεις δεν μας είπε ότι η κατανάλωση ρεύματος πρέπει να ναι μηδενική…… Εγώ προσωπικά έκανα ήδη ένσταση… Και ζητάω ακόμα και επιτόπου αυτοψία απλά κοντά σε κάποιους έξυπνους την πληρώνουμε και άνθρωποι που έχουμε μεγάλο θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.