Μας δουλεύουν!!!

Από την επίσκεψη κλιμακίου του Δήμου Δυτικής Λέσβου με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Βέρρο στην Κτιριαακές Υπόδομές (ΚυΤ) δημοσιεύτηκε το παρακάτω απόσπασμα:

Με τον κ. Γιάνναρη συζητήθηκε ακόμα και η περίπτωση της αποκατάστασης του σεισμόπληκτου κτηρίου του Δημοτικού Σχολείου της Βρίσας αλλά και του εμβληματικού κτηρίου της «Σπιταρόνας» στη Σκάλα Πολιχνίτου που υπέστη μεγάλη ζημιά ως γνωστόν κατά το σεισμό. Η ΚΤΥΠ Α.Ε. δεσμεύτηκε και για αυτήν την περίπτωση να αναλάβει εξολοκλήρου τη μελετοκατασκευή για τα δύο κτήρια, εάν και εφόσον ανάψει τυπικά το «πράσινο φως» το Υπουργείο Υποδομών.

Δυόμιση χρόνια μετά το σεισμό, δυο χρόνια μετά τη λάθος (ή ψεύτικη) πληροφορία που έδωσε η ΚΥΤ στο Κολλέγιο της Αθήνας που προθυμοποιήθηκε να ξαναχτίσει το σχολείο μας (με αποτέλεσμα αυτό να αποσυρθεί) τώρα δεσμεύεται να αναλάβει τη μελετοκατασκευή εφόσον ανάψει τυπικά το “πράσινο φως” το υπουργείο υποδομών!!!

Τόσο καιρό τί κάνατε “κονδυλοφόροι”; Τόσο καιρό τί έκανε το υπουργείο υποδομών; Τόσο καιρό τί κάναμε εμείς; Α! ξέχασα κάναμε διαμαρτυρία στην Πευκιανή!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Μας δουλεύουν!!!

  1. Ο/Η Σταυρινός Κώστας λέει:

    Μια ερώτηση : H “Σπιταρόνα ” στη σκάλα του Πολιχνίτου είναι σεισμόπληκτη ή οχι?.Οποιος γνωρίζει ας μας ενημερώσει ………..

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η Σπιταρωνα δεν υπάρχει έχει κατεδαφιστεί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.