28η Οκτωβρίου: 3η χρονιά στα Βατερά!

Για τρίτη χρονιά η δοξολογία και η “παρέλαση” των παιδιών του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν στα Βατερά.

Το στεφάνι του Νηπιαγωγείου
Η σημαία του Δημοτικού. Σημαιοφόρος ο Ραφαήλ Καγκάρας και παραστάτες Σπυριδούλα Μπατζάκη, Ελένη Νταούτη, Κωνσταντίνος Νταούτης, Δημήτρης Τσεκρέζη και Άκης Σαββαδέλλης

Στη συνέχεια στο μνημείο των πεσόντων , στο “Ηρώον” έγινε επιμνημόσυνη δέηση, κατατέθηκαν στεφάνια και απαγγέλθηκαν ποιήματα από παιδιά των σχολείων.

Πριν να αρχίσει το τρισάγιο ακούστηκαν επετειακά εμβατήρια από την φορητή μεγαφωνική συσκευή που πρόσφατα, όπως έχουμε ξαναγράψει, πρόσφεραν στο σχολείο ο Ιππικός Σύλλογος και ο Δημ. Μαργαρίτης. Στην κονσόλα ο Γιάννης Μυρμίγκος. Πρώτη φορά ακούστηκαν εμβατήρια στο χώρο αυτό από τότε που σταμάτησε να λειτουργεί συγκροτημένα η μπάντα του χωριού. Επίσης για πρώτη φορά ακούστηκαν τα ποιήματα των παιδιών καθώς τα προηγούμενα χρόνια των περισσοτέρων παιδιών η φωνή μετά βίας ακούγονταν μόνο από τους διπλανούς τους.

Στο τέλος ο Σύλλογος γονέων πρόσφερε κεράσματα στα παιδιά.

Και του χρόνου με υγεία και καλή πρόοδο στα παιδιά

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.