Ή δεν ψάχνουν ή δεν βρίσκουν!

Στις 10 Σεπτεμβρίου έγινε η συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου της Αθήνας με διάφορους αρμόδιους και μη της εξουσίας για τα προβλήματα του χωριού.

Ένα από τα βασικά θέματα ήταν η τοποθέτηση ενός συντονιστή (ή όπως αλλιώς θέλουν να τον ονομάσουν) για να -τουλάχιστον- ενημερώνει τους σεισμοπαθείς για θέματα που τους αφορούν και για να μπορούν εύκολα να απευθύνονται σε κάποιον όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Έχουν περάσει 20 μέρες και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Ή οι αρμόδιοι (πολιτικοί και υπηρεσιακοί) δεν κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες (δεν ψάχνουν!) ή δεν μπορούν να βρουν το κατάλληλο πρόσωπο γι αυτή τη θέση.

Στο μεταξύ δημιουργείται μεγάλη απογοήτευση στους ανθρώπους για τις καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα ήδη έχουμε μπει στο δέκατο τρίμηνο (για όσους δικαιούνται επίδομα ενοικίου/συγκατοίκησης) και ακόμα δεν έχει πληρωθεί το όγδοο για το οποίο η έγκριση έχει γίνει εδώ και δυόμιση μήνες. Η απάντηση από τη ΔΑΕΦΚ είναι ότι το θέμα μετά την έγκριση δεν είναι δικής τους αρμοδιότητας αλλά της οικονομικής υπηρεσίας. Και για τους ενδιαφερόμενους …σκοτάδι!

Θα γνοιαστεί κανένας για τους ανθρώπους αυτούς;

Τα μπάζα, που τάχατες σε μια δυο μέρες θα ξανάρχιζε η αποκομιδή τους, κείτονται στη θέση τους δείχνοντας σε ενδιαφερόμενους και περαστικούς τη χαώδη κατάσταση στο θέμα της ανοικοδόμησης του χωριού.

Επίσης πληροφορηθήκαμε ότι για το γεφύρι του χωριού του οποίου η αποκατάσταση ήταν αρμοδιότητα του Δήμου (που η μελέτη από τη Θεσσαλονίκη εγκρίθηκε και ήταν έτοιμα όλα για την αποκατάστασή του αλλά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος επειδή δεν πήρε σταυρούς στο χωριό μας τιμώρησε καθυστερώντας (σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες)) τώρα αναθέσαμε τις ελπίδες μας στην Περιφέρεια!!!

Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι και η ελπίδα που πεθαίνει τελευταία βρίσκεται ήδη σε ημιθανή κατάσταση και το ερώτημα είναι το κενό που θα δημιουργήσει ο θάνατός της με τί θα αναπληρωθεί.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Ή δεν ψάχνουν ή δεν βρίσκουν!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Όπου το γεφύρι είναι για ακόμα μια φορά γεμάτο πέτρες κ μπάζα κ στο τέλος θα πέσει απ το βάρος που’σηκωνει’.

  2. Ο/Η Σταυρινός Κώστας λέει:

    Στρατή από την εγκυρη ενημερωση που έχει ο Σύλλογος Αθηνών πιστεύω οτι το θέμα του Συντονιστή θα κλεισει πολύ γρήγορα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.