Μάλλον να το ξεχάσουμε!

Για το νερό απ’ τις πηγές Αμπελικού που πριν από 50 χρόνια αγόρασε η τότε μικρή Κοινότητα Βρίσας και συγχρόνως κατασκεύασε -με τα “πρωτόγονα” τότε μέσα- το δίκτυο φέρνοντας στο χωριό και πολύ και πολύ καλής ποιότητας νερό .

Το δίκτυο έπαθε ζημιά και το νερό χύνεται στα χωράφια του Σταυρού. Και μεις κινδυνεύουμε να πιούμε -αν δεν πίνουμε ήδη- “θάλασσα”!

Κανένας Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Πολιχνίτου, κανένας Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Λέσβου και καμιά ΔΕΥΑΛ δεν ασχολήθηκε ζεστά με το θέμα.

Τα θυμηθήκαμε αυτά βλέποντας τον απολογισμό του έργου του αποχωρούντα Δημάρχου κ. Γαληνού όπου στην ενότητα για την ύδρευση αναφέρονται πολλά έργα που γίνονται αλλά και αυτά που έχουν σχεδιασθεί για την περίοδο 2021-27. Πουθενά δεν γίνεται αναφορά για το έργο αυτό!

Όταν το 2014 ανέλαβε το τοπικό συμβούλιο που απέρχεται έλαβε τη διαβεβαίωση από τον αρμόδιο του Δήμου στη Μυτιλήνη για την ύδρευση ότι το έργο αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει μέσα στο 2015 αλλά θα γίνονταν οπωσδήποτε μέσα στο 2016!!!

Τώρα οι πηγές ανήκουν σε άλλο Δήμο!!! Λέτε να να υπάρξει και επιπλέον εμπλοκή;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.