Για την επιδότηση ενοικίου

Λίγες μέρες υπολείπονται μέχρι τη 12η Ιουνίου, τη θλιβερή επέτειο, οπότε λήγει και η επιδότηση ενοικίου/συγκατοίκησης.

Πολλά έχουν ακουστεί για παράταση αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει υπογραφεί.

Θεωρούμε ότι θα πρέπει να υπάρξει σχετική όχληση στα συναρμόδια υπουργεία ώστε να υπογραφεί η σχετική ΚΥΑ πριν από την προκήρυξη των εκλογών. Αλλιώς θα υπάρξει σημαντική καθυστέρηση- ανεξάρτητα απ’ την κυβέρνηση που θα προκύψει- διότι ώσπου να σχηματιστεί, να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και να λειτουργήσει θα μας βρει ο Αύγουστος και βάλε,

Το πρόβλημα φυσικά είναι για όσους νοικιάζουν και θα πρέπει να αναγκαστούν να πληρώσουν 2-3 ενοίκια από την τσέπη τους που μπορεί να είναι …άδεια!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

18 απαντήσεις στο Για την επιδότηση ενοικίου

  1. Ο/Η Βασίλης Τεντόμας λέει:

    Ας μην αρχίζει τώρα κινδυνολογία για το θέμα αυτό.
    Η παράταση θεωρείται δεδομένη.

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Ο αφορισμός μιας επισήμανσης ως κινδυνολογίας είναι εύκολη υπόθεση αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολη υπόθεση πρέπει να θεωρείται η έγκαιρη τακτοποίηση του θέματος. Δεν ισχυρίστηκα ότι δεν θα δοθεί παράταση. Επεσήμανα απλά ότι αν αυτό δεν γίνει πριν την προεκλογική περίοδο θα αργήσει πάρα πολύ να υλοποιηθεί. Αν σ’ αυτή την επισήμανση υπάρχει συγκεκριμένη και τεκμηριωμένη απάντηση μπορούμε να τη μάθουμε. Με αφορισμούς μόνο δεν γίνεται τίποτα.

  2. Ο/Η Βασίλης Τεντόμας λέει:

    Ας φροντίσετε σαν χωριό να δεήσει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Τσουπής ώστε να συνεδριάσει την Οικονομική Επιτροπή για ανατεθεί σε εργολάβο η συλλογή των μπάζων από τα δυσπρόσιτα.
    Μια ιστορία που καρκινοβατεί εδώ και αρκετούς μήνες.

    • Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

      ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2018 ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΟΥΠΗΣ, ΤΟ ΤΙ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

      • Ο/Η Βασίλης Τεντόμας λέει:

        Είναι δυνατόν να λέμε ότι αυτό το θέμα είναι πρόβλημα του εν λόγω αντιδήμαρχου;
        Πρόβλημα ενός αριθμού σεισμοπαθών είναι.
        Ας μαζευτούν όλοι αυτοί και ας πάνε να διαμαρτυρηθούν στον υπεύθυνο.

  3. Ο/Η Βατεριανος λέει:

    Δεν ειναι τιποτα σιγουρο για την επιδοτηση ενοικιου.ποσο μαλλον που θα γινουν εκλογες..τιποτα δεν ειναι δεδομενο.

  4. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΕΙΟΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ.

    • Ο/Η Βασίλης Τεντόμας λέει:

      Για να μιλώ με τέτοια βεβαιότητα σημαίνει ότι η διαδικασία για έκδοση της σχετικής ΚΥΑ έχει ήδη δρομολογηθει. Τώρα, αν κάποιοι θέλουν να κάνουν τους τσάμπα μάγκες και να υπερηφανευτούν ότι κατάφεραν να ανοίξουν ανοιχτές θύρες ας το κάνουν.
      Βέβαια καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια ανησυχία από κάποιους, που ξέρουν ότι η περίπτωσή τους είναι στα όρια των προϋποθέσεων του μέτρου.
      Όμως γιαυτό δεν μπορώ να κάνω τίποτα…

  5. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    Λογικο ειναι να το κανετε αφου ερχονται εκλογες.ποσοι παιρνουν επιδομα ενοικιου ενω καθονται στα σπιτια τους εχετε αναρωτηθει?το ςχετε ψαξει το θεμα?αλλα αυτο τους συμφερει.δεν τους νοιαζει για το χωριο.ειναι καλυμενοι .

  6. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    Το θαρρος να το παρετε εσεις και να ψαξετε.

  7. Ο/Η Βασίλης Τεντόμας λέει:

    1. Η ΔΑΕΦΚ δεν έχει την υπαλληλική επάρκεια για τέτοιου είδους έρευνες.
    Αν η ΔΑΕΦΚ έκανε την έρευνα αυτή κάποιοι ανώνυμοι σαν την αφεντιά σου -και συ ο ίδιος, πάλι ανώνυμα βλεβαια- θα την κατάγγελνες για αναλγησία και ότι αντί να προωθεί τις υποθέσεις των σεισμοπαθών ασχολείται με το πώς θα κόψει λεφτά από τους σεισμοπαθείς.
    Τελειώσαμε με το θέμα.
    Μίλα και παραμίλα μόνος σου…

  8. Ο/Η Βασίλης Τεντόμας λέει:

    1. Η ΔΑΕΦΚ δεν έχει την υπαλληλική επάρκεια για τέτοιου είδους έρευνες.
    Αν η ΔΑΕΦΚ έκανε την έρευνα αυτή κάποιοι ανώνυμοι σαν την αφεντιά σου -και συ ο ίδιος, πάλι ανώνυμα βεβαια- θα την κατάγγελνες για αναλγησία και ότι αντί να προωθεί τις υποθέσεις των σεισμοπαθών ασχολείται με το πώς θα κόψει λεφτά από τους σεισμοπαθείς.
    Τελειώσαμε με το θέμα.
    Μίλα και παραμίλα μόνος σου…

    • Ο/Η Γιώργος γεωργακης λέει:

      κυριε τεντομα η παραταση ενοικιου θα διευθετηθει ετσι, οπως εγινε και με τη δωρεαν χορηγηση στα φαρμακα των σεισμοπαθων???ποσο χορτο να φαμε πια απο αυτο που μας ταιζι ο τσιπρας,παλι μαυρο δαγκωτο στις εκλογες,το ειδες που σε εγραψαν οι βρισαγωτες τις προηγουμενες εκλογες τεντομα(βαζω και το ονομα μου)

  9. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    Αν εχει συτη την επαρκεια γιατι δεν το ψαχνει το θεμα σε βαθος αλλα δε μας συμφερει Επισης τελειωνει το θεμα εδω Μιλα κι εσυ μονος σου.

  10. Ο/Η Βασίλης Τεντόμας λέει:

    Η ΚΥΑ για την παράταση επιδότησης ενοικίου/συγκατοίκησης είναι από χτες στον Σπίρτζη για υπογραφή. Θα ακολουθήσουν Χουλιαράκης, Τσακαλώτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.